Πήραν πληροφορίες οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός για τον Ντουμίτρου - Serie A - SPORT 24
SERIE A

Πήραν πληροφορίες οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός για τον Ντουμίτρου

Πήραν πληροφορίες οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός για τον Ντουμίτρου

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έχουν συγκεντρώσει πληροφορίες για τον πρώην επιθετικό της Βέροιας, Νικολάε Ντουμίτρου, αλλά δεν έχουν προσεγγίσει επίσημα τη Νάπολι.

Στη Serie B ενδέχεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Νικολάε Ντουμίτρου, μετά το επιτυχημένο πέρασμα του από τη Βέροια την προηγούμενη σεζόν (30 συμ./8 γκολ). Ο Ιταλός επιθετικός προπονείται με τη Νάπολι, στην οποία ανήκει και περιμένει τις προτάσεις για το δανεισμό του.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Gianluca Di Marzio υποστηρίζει ότι η Μπάρι και η Έμπολι βολιδοσκοπούν τον 23χρονο στράικερ και τον θεωρούν ως μία ιδανική επιλογή για την επίθεση τους. Η Νάπολι τον παραχωρεί και συζητά ακόμα και την πώληση του.

Πάντως, το ρεπορτάζ επισημαίνει ότι από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό έχουν πάρει πληροφορίες για τον Ντουμίτρου, αλλά δεν έχουν επανέρθει με επίσημη πρόταση.

SHARE:
ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

HOT RIGHT NOW

HOT RIGHT NOW

Οι 5 υποψήφιες για 'Model Of The Year'. Σε ποια θα έδινες τον τίτλο;

Να σημειώσουμε πως δύο από τις πέντε είναι αδερφές. Άδικο, αλλά σέξι.

ΧΑΡΤΗΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Σε τι είναι καλύτεροι οι πολίτες κάθε χώρας;

Επειδή κάθε χώρα διαφέρει από τις υπόλοιπες, έρευνα δείχνει τι κάνουν καλύτερα οι πολίτες. Σε τι είναι καλύτεροι οι Έλληνες (Pics)

BINTEO

BINTEO

Παντρεύτηκε τον άνθρωπο που της δώρισε μέρος του συκωτιού του

Εκείνος της δώρισε μέρος του συκωτιού του, σώζοντας της τη ζωή, και εκείνη τον παντρεύτηκε. Μια ιστορία αληθινής αγάπης (Vids)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24