SERIE A

Παρουσίασε τον Χριστοδουλόπουλο η Σαμπντόρια

Παρουσίασε τον Χριστοδουλόπουλο η Σαμπντόρια

Η Σαμπντόρια παρουσίασε επίσημα τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, με τον Έλληνα άσο να εκφράζει τον ενθουσιασμό του για τη νέα του ομάδα και να αναφέρεται και στη διαφορά της Serie A με το ελληνικό πρωτάθλημα (video).

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πήρε μέρος την Τετάρτη στην πρώτη του προπόνηση του με τη Σαμπντόρια και μία ημέρα αργότερα (3/9) παρουσιάστηκε επίσημα από τη νέα του ομάδα, μαζί με τους Μικέλε Ρόκα, Αλεχάντρο Ροντρίγκεθ και Κάρλος Καρμπονέρο.

"Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Η εντύπωσή μου είναι πως είμαι σε μία μεγάλη ομάδα και σε ένα σπουδαίο γκρουπ παικτών. Μπορώ να παίξω είτε στα άκρα είτε πίσω από τους επιθετικούς αλλά αυτό θα αφήσω να το αποφασίσει ο προπονητής. Είμαι στη διάθεση του Βάλτερ Τζένγκα", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο 28χρονος Έλληνας μεσοεπιθετικός.

"Είναι πάρα πολλές οι διαφορές του ιταλικού και του ελληνικού πρωταθλήματος. Η μεγαλύτερη είναι η αξία των ομάδων", δήλωσε σε σχετική ερώτηση που του έγινε για να συγκρίνει τη Serie A με την ελληνική Super League, με τον Χριστοδουλόπουλο να αναφέρεται επίσης στο πέρασμά του από την Ελλάς Βερόνα και τα επικείμενα ντέρμπι με τη Τζένοα.

Παρουσίασε τον Χριστοδουλόπουλο η Σαμπντόρια

"Δεν κατάφερα να κάνω στη Βερόνα αυτά που έκανα στην Μπολόνια, όμως μπορεί να συμβεί και αυτό. Γνωρίζω για το ντέρμπι της Γένοβας κόντρα στη Τζένοα, το παρακολουθούσα από τον πρώτο καιρό που ήρθα εδώ".

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ