Πάουλο Σόουζα: Ξεχάστε την Γιουβέντους - Serie A - SPORT 24
SERIE A

Πάουλο Σόουζα: "Ξεχάστε την Γιουβέντους"

Πάουλο Σόουζα: "Ξεχάστε την Γιουβέντους"

Η Φιορεντίνα παρουσίασε τον Πάουλο Σόουζα και ο Πορτογάλος προπονητής ζήτησε από τους οπαδούς να ξεχάσουν τον παρελθόν του με την Γιουβέντους (photos)

"Είμαι κάποιος που ζει για το ποδόσφαιρο", τόνισε ο Πάουλο Σόουζα στην παρουσίασή του από την Φιορεντίνα και ζήτησε από τους οπαδούς των "βιόλα" να ξεχάσουν το παρελθόν του με την φανέλα της Γιουβέντους (1994-1996).

"Ευχαριστώ τον Θεό κάθε μέρα που κάνω αυτό που αγαπώ. Καταλαβαίνω πως κάποιοι οπαδοί με θυμούνται για το παρελθόν μου στην Γιουβέντους, αλλά θέλω να αρχίσουν να με σκέφτονται για την δουλειά μου στην Φλωρεντία και για τα εξαιρετικά αποτελέσματα".

"Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε η Φιορεντίνα. Μου ξεκαθάριζε πάντα πως είμαι ο κατάλληλος προπονητής για αυτό το πρότζεκτ και θα κάνω τα πάντα για να το ανταποδώσω με αποτελέσματα".

 

 

 

 

 

SHARE:
ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΗΤΕΙΑ

ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΗΤΕΙΑ

Ιστορίες Στρατιωτικής Τρέλας: Ειδικότητα οδηγός!

Ποια καταλληλότερη ημέρα από την 28η Οκτωβρίου, για να οδηγηθούμε νοερά πίσω, στις μέρες της θητείας;

ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24