SERIE A

Πανζουρλισμός για τον "αυτοκράτορα" Τότι

Πανζουρλισμός για τον "αυτοκράτορα" Τότι

Μπήκε αλλαγή, έβγαλε μία ασίστ και σκόραρε με πέναλτι στο 94' δίνοντας τη νίκη στη Ρόμα. Ο Φραντσέσκο Τότι δεν γερνάει παρά τα 40 χρόνια του.

Ο Φραντσέσκο Τότι στα 40 του έγραψε ιστορία με το νικητήριο γκολ που σημείωσε στο 94' της επεισοδιακής αναμέτρησης της Ρόμα με τη Σαμπντόρια στο "Ολίμπικο".

Ο καπιτάνο των "τζιαλορόσι" πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 2ο ημίχρονο μας αναμέτρησης που διεκόπη για περίπου μία ώρα λόγω σφοδρής βροχόπτωσης.

Παρά την μπόρα που οδήγησε τους παίκτες των δύο ομάδων στα αποδυτήρια, ο Τότι που σε δύο εβδομάδες θα κλείσει τα 40, έκανε ζέσταμα μόνος του, κάτω από την καταρρακτώδη βροχή, περιμένοντας να μπει ως αλλαγή για να ανατρέψει τα δεδομένα, μιας και οι Ρωμαίοι ήταν πίσω στο σκορ με 2-1.

Όπερ και εγένετο. Στο 61ο λεπτό, έβγαλε μία πανέμορφη ασίστ στον Έντιν Τζέκο, ο οποίος ισοφάρισε σε 2-2 για τους γηπεδούχους. Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισε ο Βόσνιος.

"Ήταν η πρώτη φορά που φοβόμουν ότι θα μπορούσα να το χάσω, επειδή έπρεπε να σημειώσω το νικητήριο γκολ σε ένα παιχνίδι όπως αυτό. Ήμουν, όμως, μπροστά στο νότιο πέταλο και δεν μπορούσα να αστοχήσω εκεί", δήλωσε μετά από τον αγώνα.

Ο Ιταλός μεσοεπιθετικός έγραψε το 3-2 και κατευθύνθηκε αμέσως στο πέταλο των φανατικών τιφόζι της Ρόμα για το... πάρτι.

Με αυτήν την προσφορά του, έφτασε τα πέντε γκολ και τις τρεις ασίστ στα τελευταία οκτώ παιχνίδια που έχει αγωνιστεί. Μάλιστα, με τη συμμετοχή του στον αγώνα έφτασε τις 25 διαδοχικές σεζόν παρουσίας στη Serie A, ισοφαρίζοντας το σχετικό ρεκόρ του Πάολο Μαλντίνι, ενώ σκόραρε για 23 σερί χρονιά στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Απέτυχαν Μίλαν & Χαρτ, ήρωας ο Τότι στο 93'
Τότι: "Γιατί να σταματήσω;"
Έκανε ντεμπούτο με γκάφα ο Χαρτ
Διακοπή στο Ρόμα - Σαμπντόρια λόγω καταιγίδας
TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ