SERIE A

Πάει και... κολυμπώντας στη Μπαρτσελόνα!

Πάει και... κολυμπώντας στη Μπαρτσελόνα!

Ο Πάουλο Ντιμπάλα ήταν αφοπλιστικός σε ερώτηση για τις φήμες που θέλουν τη Μπαρτσελόνα να ενδιαφέρεται έντονα να τον αποκτήσει. Τι είπε για Παλέρμο και εθνική... Ιταλίας.

Αν και είναι μόλις 21 ετών ο Πάουλο Ντιμπάλα έχει δώσει ήδη τα ποδοσφαιρικά διαπιστευτήριά του αγωνιζόμενος με την Παλέρμο, με την οποία μετράει μάλιστα 12 γκολ στη φετινή Serie A και μοιράζεται την τρίτη θέση του πίνακα των σκόρερ μαζί με τους Ιγκουαΐν και Μενέζ.

Η φήμη του έχει εξαπλωθεί άλλωστε σε τέτοιο βαθμό ώστε την περασμένη εβδομάδα να διαρρεύσει και το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για να εντάξει στο δυναμικό της τον ταλαντούχο Ουρουγουανό άσο.

Πώς αντιδράει όμως εκείνος απέναντι στο τιμητικό φλερτ που υπάρχει από πλευράς Καταλανών; Μάλλον ενθουσιασμένος πρέπει να είναι αν κρίνουμε από τις δηλώσεις που έκανε στον αργεντίνικο ραδιοφωνικό σταθμό "Radio Belgrano":

"Στη Μπαρτσελόνα πηγαίνω κολυμπώντας, δεν χρειάζεται να αλλάξω, το μόνο που έχω να κάνω είναι να διασχίσω τη Μεσόγειο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο επιθετικός των "ροζανέρι", ο οποίος για την παρουσία του στη Σικελία είπε:

"Εδώ ο κόσμος είναι πολύ θερμός, οι Παλερμιτάνοι μοιάζουν με τους Αργεντινούς. Εγώ παίζω ως 9άρι που βρίσκεται στην πλάτη των επιθετικών, όλοι τρέχουμε και δίνουμε μία χείρα βοηθείας".

Ερωτηθείς επίσης για το αν θα τον ενδιέφερε να αγωνιστεί κάποια στιγμή στην εθνική Ιταλίας, υποστήριξε πως "πρόκειται μόνο για φήμες.

Δεν έχει εμφανιστεί κάποιος για να μου προτείνει κάτι τέτοιο, εγώ ονειρεύομαι να παίξω στην Αργεντινή, την εθνική της χώρας μου".

Αυτός είναι ο Πάουλο Ντιμπάλα:

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ