SERIE A

Πάει για την έκπληξη με Ντρογκμπά η Νάπολι

Πάει για την έκπληξη με Ντρογκμπά η Νάπολι

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, οι διοικούντες τη Νάπολι εξετάζουν την περίπτωση απόκτησης του Ντιντιέ Ντρογκμπά με τη μορφή δανεισμού απ' την Montreal Impact.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Αρκάντιους Μίλικ δημιούργησε "πονοκέφαλο" στον τεχνικό της Νάπολι, Μαουρίτσιο Σάρι, καθώς και στους διοικούντες την ομάδα, οι οποίο και καλούνται να βγουν στη γύρα για να αναζητούν τον αντικαταστάτη του Πολωνού άσου.

Το προηγούμενο διάστημα στα ρεπορτάζ της ιταλικής ομάδας βρέθηκαν τα ονόματα των Ντάνι Οσβάλντο, Μανουέλ Αντεμπαγιόρ και Μίροσλαβ Κλόζε. Όμως, απ' ότι φαίνεται, τις τελευταίες ώρες προκρίνεται η λύση του Ντιντιέ Ντρογκμπά.

Ο Ιβοριανός επιθετικός αγωνίζεται στο MLS και την Montreal Impact, όμως δεν δείχνει αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ευρώπη για χάρη της Νάπολι.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, οι Ναπολιτάνοι βρίσκονται σε συζητήσεις με τους ανθρώπους της Montreal Impact προκειμένου να αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού τον 38χρονο άσο μέχρι τουλάχιστον τον Μάρτιο, καθώς το πρωτάθλημα του MLS ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο.

Σε περίπτωση που υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, τότε αυτή θα είναι η 8η ομάδα στην καριέρα του Ντογκμπά μετά τις Λε Μαν, Γκινγκάμπ, Μαρσέιγ, Τσέλσι, Σανγκάι Σενχούα, Γαλατασαράι και Montreal Impact.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ