SERIE A

"Όχι" Γκατούζο στη Μίλαν!

"Όχι" Γκατούζο στη Μίλαν!

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς επιθυμεί την παρουσία του Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο της Μίλαν ως βοηθού του όμως ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ απάντησε αρνητικά στην πρότασή του. Διαβάστε το λόγο.

Μετά το "αντίο" του Μάουρο Τασότι από τη Μίλαν (ο γυμναστής των τερματοφυλάκων Αλφρέντο Μάνι ήταν ο μοναδικός που "επιβίωσε" από το προπονητικό επιτελείο του Ιντσάγκι) ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς επιθυμεί να βρει άμεσα τον αντικαταστάτη του για να τον έχει ως βοηθό στον πάγκο των "ροσονέρι" και το πρόσωπο στο οποίο ασκεί πρέσινγκ για να αναλάβει τη θέση είναι ο Τζενάρο Γκατούζο.

Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, ο άλλοτε άσος της Μίλαν και πρώην τεχνικός του ΟΦΗ απέρριψε την πρόταση του Σέρβου τεχνικού καθώς το δικό του "θέλω" είναι να συνεχίσει καριέρα ως πρώτος προπονητής και αυτή την περίοδο βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με συλλόγους.

"Όχι" Γκατούζο στη Μίλαν!

Πρώτο meeting στο Μιλανέλο για τον νέο τεχνικό της Μίλαν, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, και το τεχνικό του επιτελείο. Σε αυτό φαίνεται πως δύσκολα θα προστεθεί ο Τζενάρο Γκατούζο

Συγκεκριμένα, ο "Ρίνγκιο" αρέσει σε Τερνάνα και Ανζί, τον έχει προσεγγίσει η Μόντενα ενώ οι τελευταίες πληροφορίες από το "Sky Sport" αναφέρουν πως μιλάει με τους ανθρώπους της Νοβάρα (ανέβηκε στη Serie B τη σεζόν που ολοκληρώθηκε) και είναι κοντά στο να έρθει σε συμφωνία με τους Πιεμοντέζους για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ