SERIE A

Οι χούλιγκανς "χτύπησαν" στο Παλέρμο-Λάτσιο

Οι χούλιγκανς "χτύπησαν" στο Παλέρμο-Λάτσιο

Η Λάτσιο νίκησε με 3-0 την Παλέρμο το βράδυ της Κυριακής όμως στη Σικελία βγήκε χαμένο το ποδόσφαιρο, με το ματς να στιγματίζεται από σοβαρά επεισοδια των οπαδών των δύο ομάδων εκτός γηπέδου (video).

Ο Σιμόνε Ιντσάγκι συνδύασε το ντεμπούτο του στον πάγκο της Λάτσιο (λίγες ημέρες μετά τα 40α γενέθλιά του) με ένα μεγαλοπρεπές τρίποντο στην έδρα της Παλέρμο (3-0) , ωστόσο η επομένη του αγώνα βρήκε ελάχιστους στη γειτονική χώρα να να αναφέρονται στο 3-0 των "λατσιάλι".

Οι χούλιγκανς "χτύπησαν" στο Παλέρμο-Λάτσιο

Αιτία τα άγρια επεισόδια που έλαβαν χώρα μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων λίγο πριν την έναρξη του ματς, με σκληροπυρηνικούς οπαδούς των "ροζανέρι" και των "λατσιάλι" να επιδίδονται σε εκτόξευση πετρών, φωτοβολίδων και καπνογόνων στο κέντρο της πρωτεύουσας της Σικελίας και να χρειάζεται η παρέμβαση της αστυνομίας για την επαναφορά της τάξης.

Οι χούλιγκανς "χτύπησαν" στο Παλέρμο-Λάτσιο

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο απολογισμός των επεισοδίων ήταν τρεις τραυματίες, με τον έναν μάλιστα εξ αυτών να είναι φαν της Παλέρμο που δέχτηκε κλωτσιές στο κεφάλι από αντίπαλους τιφόζι όταν ήταν πεσμένος στο έδαφος.

Οι χούλιγκανς "χτύπησαν" στο Παλέρμο-Λάτσιο

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, έχουν γίνει μέχρι στιγμής πέντε συλλήψεις (όλοι τους φανς των Παλέρμο ενώ συνεχίζονται οι έρευνες και για εντοπισμό οπαδών της Λάτσιο), ενώ δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για προκαθορισμένο "ραντεβού" μεταξύ των οπαδών ή αν η ένταση ξεκίνησε ύστερα από επίθεση οπαδών των γηπεδούχων σε φίλους της Λάτσιο την ώρα που οι τελευταίοι ήταν στο μπαρ.

Υπενθυμίζεται πως η ένταση μεταφέρθηκε λίγες ώρες αργότερα και εντός γηπέδου, με το ματς να διακόπεται για 4 λεπτά όταν στο 59' έσκασε μία κροτίδα δίπλα στον Αντόνιο Καντρέβα...

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ