SERIE A

Ο Μανωλάς στις 5 καλύτερες μεταγραφές της Serie A

Ο Μανωλάς στις 5 καλύτερες μεταγραφές της Serie A

Ισπανική ιστοσελίδα παρουσίασε τις 5 σημαντικότερες μεταγραφές στο φετινό Καμπιονάτο, μεταξύ των οποίων και αυτή του Κώστα Μανωλά στη Ρόμα. Διαβάστε πως χαρακτηρίζει τον Έλληνα άσο.

Ο Κώστας Μανωλάς συμπεριλαμβάνεται μέσα στη λίστα με τις 5 πιο σημαντικές μεταγραφές αυτού του καλοκαιριού στη Serie A, όπως τις παρουσιάζει σε σχετικό της αφιέρωμα (ενόψει της έναρξης του ιταλικού πρωταθλήματος το Σάββατο) η ιστοσελίδα " Futbolprimera.es ".

Οι άλλοι τέσσερις παίκτες τους οποίους ξεχώρισε το εν λόγω ισπανικό μέσο είναι οι: Χουάν Ιτούρμπε (από την Ελλάς Βερόνα στη Ρόμα με 22.000.000 ευρώ), Άλβαρο Μοράτα (από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Γιουβέντους με 20.000.000 ευρώ), Στέφαν Ντε Βρίι (από τη Φέγενορντ στη Λάτσιο με 8.500.000 ευρώ) και Γκάρι Μεδέλ (από την Κάρντιφ στην Ίντερ με 8.000.000 ευρώ).

Όσον αφορά στην περίπτωση του Κώστα Μανωλά και στη μετακίνησή του από τον Ολυμπιακό στη Ρόμα (ο ιταλικός σύλλογος θα καταβάλλει 13.000.000 ευρώ στους Πειραιώτες ενώ υπάρχουν και μπόνους 2.000.000 ευρώ), η ιστοσελίδα αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Ένας νεκρός βασιλιάς και ο βασιλιάς του λιμανιού. Η Ρόμα έδειξε ταχύτατα αντανακλαστικά μετά την πώληση του Μπενατιά στη Μπάγερν.

Μετά τον τραυματισμό του Χάβι Μαρτίνεθ οι Βαυαροί έδωσαν 26 εκατομμύρια ευρώ και πήραν τον σέντερ μπακ της Ρόμα. Από την πλευρά της η Ρόμα βρήκε με τα μισά χρήμα τον διάδοχό του.

Ο Μανωλάς φτάνει στην ιταλική πρωτεύουσα έχοντας διακριθεί με τον Ολυμπιακό στο τελευταίο Champions League ενώ άφησε καλές εντυπώσεις στο Μουντιάλ της Βραζιλίας με την Εθνική Ελλάδας.

Θα ενισχύσει την άμυνα της Ρόμα έχοντας να επιδείξει πολύ καλά νούμερα την περασμένη σεζόν".

Το video με το οποίο παρουσιάζει το νέο απόκτημα της Ρόμα:

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ