SERIE A

Ο Ζαμάνα ήρθε για τον Στραματσόνι

Ο Ζαμάνα ήρθε για τον Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο αθλητικός διευθυντής της Αταλάντα δεν περιορίστηκε στην παρακολούθηση παικτών στο Παναθηναϊκός - Ηρακλής, αλλά συζήτησε με τον Στραματσόνι την προοπτική να συνεργαστούν.

Η παρουσία του αθλητικού διευθυντή της Αταλάντα, Γκαμπριέλε Ζαμάνα, στο "Απόστολος Νικολαΐδης" το βράδυ του Σαββάτου, συνδέθηκε από τα ελληνικά ΜΜΕ αποκλειστικά με την παρακολούθηση ποδοσφαιριστών. Μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ο Ιταλός είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Αντρέα Στραματσόνι και αρκετοί υπέθεσαν ότι ρώτησε την άποψη του για τους παίκτες οι οποίοι τον ενδιαφέρουν, όπως ο Απόστολος Βέλλιος.

Δεν αποκλείεται, όντως, ο Ζαμάνα να ζήτησε πληροφορίες από τον συμπατριώτη του προπονητή, ειδικότερα από τη στιγμή που εκείνος εργάζεται στη Superleague και έχει πιο ολοκληρωμένη γνώμη από οποιονδήποτε άλλο. Ωστόσο, δεν πρέπει να λησμονείται ότι στις 9 Μαρτίου, η έγκυρη Gazzetta Dello Sport είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον της Αταλάντα για την πρόσληψη του Αντρέα Στραματσόνι.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την Ιταλία, ο Ζαμάνα συνδύασε το τσεκάρισμα του Βέλλιου με την απ' ευθείας προσέγγιση προς τον προπονητή του Παναθηναϊκού. Ο Έντι Ρέια παραμένει στην τεχνική ηγεσία της Αταλάντα, αλλά δεν πρόκειται να συνεχίσει μετά τον Ιούνιο του 2016 και ο Στραματσόνι θεωρείται μία καλή λύση. Με βάση τους Ιταλούς, στη συζήτηση των δύο ανδρών θίχτηκε το θέμα της πιθανής συνεργασίας τους.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ