SERIE A

Ο Χαρτ είπε ότι θέλει να πάει στην Τορίνο

Ο Χαρτ είπε ότι θέλει να πάει στην Τορίνο
Χαρτ

Ο Τζο Χαρτ ενημέρωσε τη Μάντσεστερ Σίτι ότι θέλει να παίξει στην Τορίνο ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ το deal είναι πολύ πιθανό να κλείσει άμεσα.

Εδώ και καιρό ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει ενημερώσει τον Τζο Χαρτ ότι δεν είναι στις επιλογές του στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο διεθνής γκολκίπερ δεν θέλει να μείνει στην ομάδα και να μην έχει χρόνο συμμετοχής, για αυτό εδώ και μέρες έψαχνε ομάδα για να αποχωρήσει από τους "πολίτες".

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Τορίνο θέλει να τον αποκτήσει ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο 29χρονος, μάλιστα, φέρεται να έχει ενημερώσει τη διοίκηση της Σίτι ότι και ο ίδιος θέλει να παίξει στην ομάδα της Serie A. Οι επαφές ανάμεσα στα δύο κλαμπ έχουν ξεκινήσει και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ είναι πολύ πιθανό να κλείσει άμεσα το deal.

Αν ο Χαρτ παίξει εντέλει στον ιταλικό σύλλογο, συμπαίκτη θα έχει τον Παναγιώτη Ταχτσίδη και προπονητή τον Σίνισα Μιχάιλοβιτς. Ύστερα από δύο αγώνες στη Serie A, η Τορίνο είναι στην 7η θέση, με 3 βαθμούς (νίκησε 5-1 τη Μπολόνια και έχασε 3-2 από τη Μίλαν).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ