SERIE A

Ο Τζιλαρντίνο διχάζει τους οπαδούς της Παλέρμο

Ο Τζιλαρντίνο διχάζει τους οπαδούς της Παλέρμο

Η Παλέρμο είναι πολύ κοντά στο να κλείσει τη συμφωνία για τον Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο όμως την ίδια ώρα οπαδοί των Σικελών αντιτίθενται στην απόκτησή του ελέω του... παρελθόντος του.

Θέμα λεπτομερειών πρέπει να θεωρείται πλέον ο γάμος του Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο με την Παλέρμο, με την "Gazzetta dello Sport" να αποκαλύπτει πως ο ιταλικός σύλλογος βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την κινεζική Γκουανζού για το δανεισμό του και το μόνο που απομένει να ξεκαθαριστεί είναι ο τρόπος καταβολής των χρημάτων (1 με 2 εκατομμύρια ευρώ) καθώς και το αν η συμφωνία θα περιλαμβάνει όρο για υποχρεωτική αγορά του παίκτη το καλοκαίρι του 2016.

Ο 33χρονος επιθυμεί έντονα να αγωνιστεί στη Serie A όπου έχει τον μεγάλο στόχο να πιάσει τα 200 γκολ αλλά και να επιστρέψει στην εθνική ομάδα ενόψει του Euro 2016, την ίδια ώρα όμως μερίδα οπαδών των "ροζανέρι" εκφράζει την αντίθεσή της στην απόκτησή του.

Αιτία δύο ματς που έχει αγωνιστεί κόντρα στην Παλέρμο στο παρελθόν: το πρώτο ήταν το 2007 όταν φορούσε τη φανέλα της Μίλαν όπου είχε κερδίσει πέναλτι κάνοντας "θέατρο" (το εκτέλεσε ο Κακά και το απέκρουσε ο Φοντάνα) και το δεύτερο το 2008 όταν ως παίκτης της Φιορεντίνα σκόραρε με το χέρι (στο Παλέρμο-Φιορεντίνα 1-3) με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές αποκλεισμό μετά από χρήση video.

Ο Τζιλαρντίνο διχάζει τους οπαδούς της Παλέρμο

Το εντυπωσιακό πάντως είναι πως η έδρα της Παλέρμο, το "Stadop Renzo Barbera", φέρνει έντονες αναμνήσεις στον ίδιο. Εκεί έκανε το ντεμπούτο του με την εθνική Ιταλίας στις 4 Σεπτεμβρίου 2004 και στο ίδιο γήπεδο σημείωσε το τελευταίο του γκολ με τη "σκουάντρα ατζούρα", στις 6 Σεπτεμβρίου 2013 κόντρα στη Βουλγαρία.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ