SERIE A

Ο Τόνι έπαθε... Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Τόνι έπαθε... Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Λούκα Τόνι "δεν μάσησε τα λόγια του" μετά την καταστροφική ήττα από την Κάρπι, τονίζοντας πως ίσως υπάρχουν παίκτες της Ελλάς Βερόνα που να μην ανήκουν στη Serie A. Διαβάστε αναλυτικά.

Πριν από λίγο καιρό ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε προκαλέσει σάλο με τη δήλωσή του (μετά από ήττα στο ντέρμπι της Μαδρίτης με την Ατλέτικο) πως "αν ήταν και άλλοι παίκτες στο επίπεδό μου θα ήμασταν πρώτοι", ωστόσο δεν είναι ο μοναδικός που τα βάζει με την... ίδια του την ομάδα!

Αντίστοιχο ρόλο ανέλαβε και ο Λούκα Τόνι στο φινάλε του κυριακάτικου αγώνα της Ελλάς Βερόνα με την Κάρπι που βρήκε τους γηπεδούχους να χάνουν (1-2) και να αποχαιρετούν ουσιαστικά την κατηγορία (11 πόντους κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού), με τον παγκόσμιο πρωταθλητή με την εθνική Ιταλίας του 2006 να δηλώνει:

Ο Τόνι έπαθε... Κριστιάνο Ρονάλντο!

"Είμαστε για γέλια, αξίζαμε τις αποδοκιμασίες. Αξίζουμε να πάμε στη Serie B και ίσως κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές μας δεν είναι για τη μεγάλη κατηγορία. Ίσως και εγώ να είμαι αυτός των προηγούμενων χρόνων", δήλωσε αρχικά ο 38χρονος Ιταλός φορ και συνέχισε:

"Για να είμαστε στην τελευταία θέση θα πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος, μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη εντός έδρας απέναντι σε έναν αντίπαλο στα μέτρα μας αλλά αποτύχαμε".

Ο Τόνι έπαθε... Κριστιάνο Ρονάλντο!

Από την πλευρά του ο Λουίτζι Ντελ Νέρι παραδέχτηκε πως η Ελλάς έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για τη σωτηρία και αρκέστηκε να πει πως "έχουμε υποχρέωση να τιμήσουμε τους οπαδούς μας και να δώσουμε το μάξιμουμ απέναντι σε όλες τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε για να δούμε αν μπορεί να γίνει το θαύμα. Αυτός θα είναι ο στόχος μας μέχρι το τέλος".

Βερόνα - Κάρπι 1-2

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ