SERIE A

Ο Στραματσόνι απέρριψε την Ουντινέζε, αναλαμβάνει ο Τούντορ

Galatasaray's manager Igor Tudor reacts during an UEFA Europa League second qualifying round, soccer match against Ostersund, in Istanbul, Thursday, July 20, 2017. The match ended 1-1 draw, but Ostersund won 3-1 on aggregate. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Galatasaray's manager Igor Tudor reacts during an UEFA Europa League second qualifying round, soccer match against Ostersund, in Istanbul, Thursday, July 20, 2017. The match ended 1-1 draw, but Ostersund won 3-1 on aggregate. (AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP PHOTO/LEFTERIS PITARAKIS

Ο Αντρέα Στραματσόνι βρέθηκε πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Ουντινέζε, ωστόσο μία διαφωνία αποδείχθηκε αξεπέραστη. Ο Ίγκορ Τούντορ αναλαμβάνει από τον Μάσιμο Όντο.

Ο Ίγκορ Τούντορ θα αποτελέσει τον νέο προπονητή της Ουντινέζε, όπου θα διαδεχθεί τον Μάσιμο Όντο. Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ και της Γαλατάσαραϊ έχει μείνει ελεύθερος μετά από την απόλυσή του από τον τουρκικό σύλλογο και θα αναλάβει τους "μπιανκονέρι", που προέρχονται από σερί 11 ηττών και ξαφνικά μπήκαν σε μάχη αποφυγής του υποβιβασμού από τη Serie A.

Η θέση του προπονητή θα μπορούσε να ανήκει στον Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος διαπραγματεύτηκε μέχρι την Τρίτη, ωστόσο οι διαφωνίες που υπήρχαν με τη διοίκηση για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού, οδήγησαν στην ακύρωση της επιστροφής στον πάγκο όπου βρέθηκε το 2014-2015, πριν αναλάβει τον Παναθηναϊκό.

Ο 40χρονος Κροάτης, με προπονητική εμπειρία σε Χάιντουκ, ΠΑΟΚ, Καράμπιουκσπορ και Γαλατάσαραϊ, θα υπογράψει μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και αναμένεται να ανακοινωθεί το απόγευμα της Τρίτης.

Photo credits: AP Photo/Lefteris Pitarakis

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ