SERIE A

O Σάκι αποθεώνει Γιουβέντους και "κράζει" Ίντερ

O Σάκι αποθεώνει Γιουβέντους και "κράζει" Ίντερ

Ο Αρίγκο Σάκι έβγαλε το καπέλο στη Γιουβέντους για τη φετινή ευρωπαϊκή της πορεία και ταυτόχρονα δεν έχασε την ευκαιρία να πετάξει τα "καρφιά" του για το τρεμπλ της Ίντερ του Μουρίνιο.

"Η Γιουβέντους μεγάλωσε πάρα πολύ αυτά τα χρόνια: πήρε τα πάντα στην Ιταλία και τώρα η είδηση είναι πως πηγαίνει καλά και σε διεθνές επίπεδο και αυτό της δίνει δέκα φορές μεγαλύτερη ικανοποίηση.

Τα εύσημα πηγαίνουν στη διοίκηση, στους προπονητές που έχουν δουλέψει αυτά τα τέσσερα χρόνια (σ.σ. Κόντε και Αλέγκρι) και στους παίκτες.

Εγώ εύχομαι να πάρει το Champions League η Γιουβέντους αλλά και να το κάνει έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο και χαρίζοντας συγκινήσεις", δήλωσε αρχικά ο έμπειρος Ιταλός τεχνικός και συνέχισε:

"Η Γιουβέντους είναι σαν φως που κινείται. Τώρα δεν μπορώ να πω αν το φως θα συνεχίσει να λάμπει ή θα ξεθωριάσει σταδιακά.

Όμως από αυτά που μπορώ να δω, έχω την εντύπωση ότι δεν πρόκειται για ένα φαινόμενο περαστικό σε διεθνές επίπεδο".

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με τη Μίλαν το 1989 και το 1990 δεν έμεινε όμως μόνο στη Γιουβέντους η οποία διεκδικεί φέτος το τρεμπλ αλλά έφερε το παράδειγμα της Ίντερ του 2010 για κάνει τη σύγκριση.

"Η Γιούβε όπως η Ίντερ του Μουρίνιο; Μα εκείνη ήταν μία ομάδα που αποτελούταν αποκλειστικά από ξένους. Τι ντροπή... Για να νικήσουμε είμαστε διαθετειθειμένοι να πουλήσουμε την ψυχή μας στο διάβολο".

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ