SERIE A

Ο Ρόκι ξύπνησε άσχημες μνήμες στη Ρόμα

Ο Ρόκι ξύπνησε άσχημες μνήμες στη Ρόμα

Δεκατρείς μήνες μετά τις πολυσυζητημένες αποφάσεις του στο Γιουβέντους-Ρόμα, ο Τζανλούκα Ρόκι ορίστηκε να σφυρίξει ξανά αγώνα των πρωτευουσιάνων και οι αντιδράσεις δεν λείπουν!

Έχουν περάσει 412 ημέρες από περυσινό ντέρμπι της Γιουβέντους με τη Ρόμα στο Τορίνο και οι άθρωποι των "τζαλορόσι" δεν το έχουν ξεχάσει, θεωρώντας αποκλειστικό υπαίτιο για την ήττα τους με 3-2 τον διαιτητή Ρόκι.

Αφενός για τα δύο αμφισβητούμενα πέναλτι που υπέδειξε υπέρ της "βέκια σινιόρα" μέσα σε ένα ημίχρονο (είχε μάλιστα αποβάλλει τον Ρούντι Γκαρσία από τον πάγκο λόγω διαμαρτυριών) και αφετέρου για το γεγονός ότι στο φινάλε κατακύρωσε το νικητήριο γκολ του Μπονούτσι όπου σύμφωνα με τους Ρωμαίους θα μπορούσε να υποδείξει σε θέση οφσάιντ τον Βιδάλ.

Ο Ρόκι ξύπνησε άσχημες μνήμες στη Ρόμα

Προς τι η αναφορά όλων των παραπάνω; Επειδή η Ρόμα ξαναβρίσκει στο δρόμο της 13 μήνες μετα τον διαιτητή Ρόκι, ο οποίος ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι της κόντρα στη Μπολόνια για την 13η αγωνιστική, με την επιλογή αυτή να έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και τους οπαδούς των "τζαλορόσι" να "βράζουν" μέσω σχολίων τους στα social media.

"Ο Ρόκι επιστρέφει σε ματς της Ρόμα μετά από έναν χρόνο; Εάν ο αρχιδιαιτητής έκανε αυτή την επιλογή είναι επειδή είναι σίγουρος για αυτόν. Επιπλέον, ο Ρόκι είναι ένας από τους καλύτερους Ευρωπαίους διαιτητές", δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ένωσης Ιταλών διαιτητών, Μαρτσέλο Νίκι.

Θυμηθείτε το πολυσυζητημένο Γιουβέντους-Ρόμα (3-2, 5/10/2014)

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ