SERIE A

Ο Ρανιέρι "απειλεί" τον Στραματσόνι

Ο Ρανιέρι "απειλεί" τον Στραματσόνι

Ο Αντρέα Στραματσόνι παίζει τη θέση του στον πάγκο της Ουντινέζε στα δύο επόμενα ματς και σε περίπτωση άσχημων αποτελεσμάτων κινδυνεύει να χάσει τη θέση του από τον Κλάουντιο Ρανιέρι.

Δύσκολες ώρες περνάει στο "Φρίουλι" ο Αντρέα Στραματσόνι. Ο Ιταλός τεχνικός ξεκίνησε εντυπωσιακά στον πάγκο της Ουντινέζε μαζεύοντας 16 βαθμούς στα πρώτα οκτώ ματς της Serie A όμως είναι ιδιαίτερη φτωχή η συγκομιδή του στα 16 επόμενα (μόλις 12 βαθμοί) και πλέον η θέση του στον πάγκο των "μπιανκονέρι" είναι εξαιρετικά επισφαλής.

Επιπλέον προέρχεται από τρεις σερί ήττες και η ομάδα του δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν πως ο πρόεδρος της ομάδας Τζαμπάολο Πότσο δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος και πως ο Ρωμαίος τεχνικός θα παλέψει να κρατήσει τη θέση του στον πάγκο στα δύο επόμενα ματς κόντρα σε Τορίνο και Αταλάντα.

Στα ίδια ρεπορτάζ αναφέρεται πως ο Πότσο εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αντικαταστήσει τον Στραματσόνι με τον Κλάουντιο Ρανιέρι και πως σκοπεύει να προσφέρει στον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Ελλάδας συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους.

Σε περίπτωση που γίνει αυτό, ο 63χρονος τεχνικός θα βρει στην ομάδα δύο παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκε τους προηγούμενους μήνες στη "γαλανόλευκη": τους Παναγιώτη Κονέ και Ορέστη Καρνέζη.

Σημειώνεται πως αν ο Ρανιέρι καταλήξει τελικά στις "ζέβρες" θα βρεθεί στον πάγκο όγδοης διαφορετικής ιταλικής ομάδας στην καριέρα του ενώ θα πάρει τη θέση του προπονητή που πριν από τρία χρόνια (Μάρτιος 2012) τον είχε διαδεχτεί στην Ίντερ!

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ