SERIE A

Ο Ραϊόλα πρότεινε τον Ντοναρούμα στην Ίντερ!

AC Milan goalkeeper Gianluigi Donnarumma celebrates at the end of a  Serie A soccer match between AC Milan and Inter Milan, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Jan. 31, 2016.  Milan won 3-0. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan goalkeeper Gianluigi Donnarumma celebrates at the end of a Serie A soccer match between AC Milan and Inter Milan, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Jan. 31, 2016. Milan won 3-0. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο μάνατζερ του Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, Μίνο Ραϊόλα πρότεινε τον νεαρό γκολκίπερ της Μίλαν στη "μισητή αντίπαλο", Ίντερ!

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα θεωρείται, κι όχι άδικα, ο διάδοχος του Τζανλουίτζι Μπουφόν στην εθνική Ιταλίας και παράλληλα ο επόμενος μεγάλος τερματοφύλακας του ιταλικού ποδοσφαίρου. Ο 18χρονος πορτιέρε πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Μίλαν, παρά τη μέτρια πορεία των "ροσονέρι" γι' ακόμα μία σεζόν.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018 και, όπως είναι λογικό, οι διοικούντες την ιταλική ομάδα θέλουν άμεσα να τον "δέσουν" για περισσότερα χρόνια προκειμένου, γύρω του, να "χτίσουν" την επόμενη μεγάλη Μίλαν. Παρ' όλα αυτά, μέχρι στιγμής, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των Μιλανέζων και του μάνατζερ του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα δεν έχουν ευοδώσει, με συνέπεια οι φίλοι της ομάδας να κάθονται σε "αναμμένα κάρβουνα".

Μάλιστα, σημερινά δημοσιεύματα (29/04) του Ιταλικού Τύπου αποκαλύπτουν πως ο Ραϊόλα πρότεινε τον πελάτη του στη "μισητή αντίπαλο" των "ροσονέρι", Ίντερ, καθώς θέλει να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας με τη "Suning Group", η οποία έχει αναλάβει το μάνατζμεντ του συλλόγου.

Προφανώς, η κίνηση του Ραϊόλα είναι ένα μέτρο πίεσης προς την πλευρά των διοικούντων την Μίλαν προκειμένου να καλυφθούν οι οικονομικές απαιτήσεις του πελάτη του, αλλά και του ίδιου.

Δείτε τα πρωτοσέλιδα:

Ο Ραϊόλα πρότεινε τον Ντοναρούμα στην Ίντερ!
Ο Ραϊόλα πρότεινε τον Ντοναρούμα στην Ίντερ!

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ