SERIE A

Ο πρόεδρος ανακοίνωσε Μοντέλα στη Σαμπντόρια

Ο πρόεδρος ανακοίνωσε Μοντέλα στη Σαμπντόρια
INTIME SPORTS

Ο Βιτσέντσο Μοντέλα επιστρέφει στη Γένοβα, ως προπονητής πλέον, με τον πρόεδρο της Σαμπντόρια να τον ανακοινώνει μέσω... twitter.

O 41χρονος Ιταλός τεχνικός, Βιτσέντσο Μοντέλα, θα είναι ο επόμενος προπονητής της Σαμπντόρια, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ομάδας από τη Γένοβα, Μάσιμο Φερέρο. Αυτός θα είναι τέταρτος προπονητικός σταθμός του "αεροπλανίνο" μετά τις Ρόμα (προσωρινός), Κατάνια και Φιορεντίνα.

"Καλημέρα Ιταλία, την αγάπη μου στη Γαλλία. Ο Τον αθλητισμό και τη ζωή. Ακόμη το πάθος για τη Σαμπντόρια! Ο Φερέρο έβαλε γκολ κι έρχεται ένα αστέρας, ο Βιτσέντσο Μοντέλα", αναφέρει η ανάρτηση του Μάσιμο Φερέρο στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter.

" Μπλουτσερκιάτο" μέχρι το 2018 ο Μοντέλα

Εν τω μεταξύ, λίγη ώρα μετά το τιτίβισμα του προέδρου της Σαμπντόρια, η ομάδα τη Γένοβας ανακοίνωσε την πρόσληψη του Βιτσέντσο Μοντέλα, κάνοντας επίσης γνωστό πως ο Ιταλός υπέγραψε μέχρι τις 30 Ιουνίου 2018.

"Ο Βιτσέντσο Μοντέλα είναι ένας από μας", ξεκινάει η ανακοίνωση των "μπλουτσερκιάτι", οι οποίοι θα τον παρουσιάσουν επίσημα στους εκπροσώπους του Τύπου στις 11:.00 το πρωί της Δευτέρας.

Ο νέος τεχνικός της Σαμπντόρια υπήρξε και ποδοσφαιριστής της ομάδας από 1996 έως το 199 και την περίοδο 2007-2008.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ