SERIE A

Ο Ντοναντόνι "απειλεί" τη Γιουβέντους

Ο Ντοναντόνι "απειλεί" τη Γιουβέντους

Η Γιουβέντους πηγαίνει στο "Νταλ'Άρα" με τον αέρα των 15 σερί νικών στο Καμπιονάτο όμως εκεί θα την περιμένει η Μπολόνια, η οποία κινείται σε ρυθμούς... Champions League με τον Ρομπέρτο Ντοναντόνι στον παγκο της.

Όταν ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι δέχτηκε να αναλάβει τις τύχες της Μπολόνια, παρέλαβε μία ομάδα που βρισκόταν στην 18η θέση του πίνακα και η οποία έπειθε ελάχιστους πως θα μπορούσε να παραμείνει στην κατηγορία με το (κακό) ποδόσφαιρο που έπαιζε, όμως από την 11η αγωνιστική και μετά τα πάντα άλλαξαν...

Ο Ιταλός τεχνικός κατάφερε να "ξυπνήσει" τον Ντέστρο από τον αγωνιστικό λήθαργο και να ξαναφέρει τον κόσμο των "ροσομπλού" στο γήπεδο, ενώ οι 24 πόντοι που έχει μαζέψει είναι ίδιοι με όσους έχει πάρει Ρόμα και Μίλαν το αντίστοιχο διάστημα, 3 περισσότεροι από όσους πήρε η Ίντερ και 4 περισσότεροι από αυτούς της Λάτσιο!

Ο Ντοναντόνι "απειλεί" τη Γιουβέντους

Είναι εντυπωσιακό πως οι μόνες ομάδες που έχουν συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς από την Μπολόνια στα 15 τελευταία ματς πρωταθλήματος είναι μόνο οι Γιουβέντους (έχει μόνο νίκες), Ρόμα και Φιορεντίνα, με την "βέκια σινιόρα" να καλείται μάλιστα να κάνει το "16 στα 16" κόντρα στην ομάδα του Ντοναντόνι το βράδυ της Παρασκευής.

"Είναι καλύτερα που αντιμετωπίζουμε τη Γιουβέντους μετά από μία εκτός έδρας νίκη μας (1-0 την Ουντινέζε). Θα προσπαθήσουμε να τους σταματήσουμε, αλλά ξέρουμε ότι θα χρειαστεί το τέλειο ματς από την πλευρά μας", δήλωσε ο 52χρονος τεχνικός, ο οποίος έχει ήδη επιδείξει εξαιρετικό έργο τα τελευταία χρόνια τόσο στην Κάλιαρι όσο και στην Πάρμα.

Ο Ντοναντόνι "απειλεί" τη Γιουβέντους

Υπενθυμίζεται πως από τότε που βρέθηκε στον πάγκο της Μπολόνια ο Ντοναντόνι, η ομάδα του έχει "μπλοκάρει" εντός έδρας τις Νάπολι (3-2), Ρόμα (2-2), Λάτσιο (2-2), Φιορεντίνα (1-1) ενώ έφυγε με τη νίκη από το "San Siro" κόντρα στη Μίλαν (1-0).

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ