SERIE A

Ο Ντε Λαουρέντις αποχαιρέτησε τον Σάρι

Napoli coach Maurizio Sarri watches his team during a Champions League Group F soccer match between Feyenoord and Napoli at the Kuip stadium in Rotterdam, Netherlands, Wednesday, Dec. 6, 2017. (AP Photo/Peter Dejong)
Napoli coach Maurizio Sarri watches his team during a Champions League Group F soccer match between Feyenoord and Napoli at the Kuip stadium in Rotterdam, Netherlands, Wednesday, Dec. 6, 2017. (AP Photo/Peter Dejong) AP PHOTO/PETER DEJONG

O ιδιοκτήτης της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις αποχαιρέτησε με μήνυμα στο twitter τον Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος αποχωρεί απ' την ιταλική ομάδα ύστερα από τρία επιτυχημένα χρόνια.

Παρελθόν απ' την τεχνική ηγεσία της Νάπολι αποτελεί κι επίσημα ο Μαουρίτσιο Σάρι. Ο ιδιοκτήτης των "παρτενοπέι", Αουρέλιο ντε Λαουρέντις αποχαιρέτησε τον έμπειρο προπονητή με μήνυμα στο twitter, ευχαριστώντας τον για όσα προσέφερε στην ομάδα την τελευταία τριετία.

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Μαουρίτσιο Σάρι για την πολύτιμη προσφορά του στη Νάπολι, με αποκορύφωμα το κύρος που έδωσε την ομάδα. Χάρισε ξεχωριστά συναισθήματα στους φίλους της ομάδας σε όλον τον κόσμο. Δημιούργησε ένα μοντέλο ποδοσφαίρου που θαυμάζεται παντού κι από οποιονδήποτε. Μπράβο Μαουρίτσιο", αναφέρει η ανάρτησή του.

Όπως όλα δείχνουν, διάδοχος του Σάρι θα είναι ο Κάρλο Αντσελότι, καθώς σύμφωνα με τον επικεφαλής της "Corriere dello Sport", Ιβάν Τζατσαρόνι, ο πρώην τεχνικός της Μπάγερν είχε συνάντηση το βράδυ της Τρίτης με τον Ντι Λαουρέντις, "έδωσαν τα "χέρια" και το πρωί ολοκληρώθηκε το τυπικό μέρος.

Photo Credits: AP Photo/Peter Dejong

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ