SERIE A

Ο Κασάνο σταματάει το ποδόσφαιρο οχτώ ημέρες αφότου υπέγραψε στη Βερόνα!

Ο Κασάνο σταματάει το ποδόσφαιρο οχτώ ημέρες αφότου υπέγραψε στη Βερόνα!

Την απόφαση να αποχωρήσει απ' τη δράση πήρε ο Αντόνιο Κασάνο, παρά το γεγονός πως μόλις πριν από οχτώ ημέρες υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ελλάς Βερόνα.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση της αποχώρησης του Αντόνιο Κασάνο απ' τη δράση. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Gazzetta dello Sport", o Ιταλός επιθετικός αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του, παρά το γεγονός πως μόλις πριν από οχτώ ημέρες υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ελλάς Βερόνα.

To δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας αναφέρει πως ο 35χρονος επιθετικός θα παραχωρήσει το απόγευμα της Τρίτης (18/07) συνέντευξη Τύπου, όπου θα αποκαλύπτει τους λόγους πίσω απ' τη συγκεκριμένη απόφαση. Σύμφωνα, πάντως, με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο κυριότερος λόγος είναι πως του λείπει το σπίτι του, το οποίο βρίσκεται στη Γένοβα και απέχει 3,5 ώρες απ' τη Βερόνα.

Ο Κασάνο αποτέλεσε έναν χαρισματικό επιθετικό με αρκετές -εξωαγωνιστικές- ιδιαιτερότητες. Ήταν ιδιόρρυθμος, με αποτέλεσμα πολλές φορές να βάλει ο ίδιος εμπόδια στην καριέρα του. Ξεκίνησε απ' τη Ρόμα, το 2006 πήρε μεταγραφή στη Ρεάλ, όπου έμεινε για δύο χρόνια, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε κατά σειρά σε Σαμπντόρια, Μίλαν, Ίντερ και Πάρμα.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ