Ο διαιτητής θα μιλάει και στην Ιταλία - Serie A - SPORT 24
SERIE A

"Ο διαιτητής θα μιλάει" και στην Ιταλία

"Ο διαιτητής θα μιλάει" και στην Ιταλία

Μετά την Αγγλία, η συζήτηση για το δικαίωμα του διαιτητή να αιτιολογεί τις αποφάσεις του μετά τα παιχνίδια, άρχισε και στο ιταλικό ποδόσφαιρο.

Οι αρμόδιοι της Premier League έχουν αποφασίσει να δώσουν το δικαίωμα στον διαιτητή να αιτιολογεί τις αποφάσεις του μετά από κάθε παιχνίδι, εφόσον το επιθυμεί και αισθάνεται την ανάγκη να το πράξει.

Την είδηση είχαν αποκαλύψει οι Times και την επιβεβαίωσαν οι Άγγλοι, τονίζοντας ότι είναι ένα μέτρο που θα περιορίσει τη συζήτηση για τις διαιτητικές αποφάσεις στα social media.

Φαίνεται πως οι ιθύνοντες της Premier League δεν είναι οι μόνοι θιασώτες της καινοτομίας, αλλά σκέφτονται να τους ακολουθήσουν οι υπεύθυνοι της Serie A.

Το αποκάλυψε ο πρόεδρος της Ένωσης Ιταλών Διαιτητών, Μαρσέλο Νίκι, ο οποίος ανέφερε: "Εάν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να ακουστούμε, τότε πραγματικά θα μπορούσαμε να αλλάξουμε την κατάσταση για τη διαιτησία".

Πως ακριβώς θα διοργανωθεί κάτι τέτοιο και με τρόπο θα το υποδεχτούν οι Ιταλοί φίλαθλοι, δεν έχει ξεκαθαριστεί. Περισσότερο συζητείται ως ιδέα, παρά έχει ληφθεί η σχετική απόφαση από τις ποδοσφαιρικές αρχές.

SHARE:
ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

13 καθημερινά πράγματα που συμβαίνουν μόνο σε ταινίες

Το εύκολο παρκάρισμα, τα μηνύματα στον τηλεφωνητή και πολλές ακόμη απλές καταστάσεις που θα δεις να συμβαίνουν μόνο στο σινεμά.

ONEMAN FOOD

ONEMAN FOOD

Το brunch του Odori είναι από άλλο πλανήτη

Ή έστω από άλλη χώρα, αφού πρεσβεύει το 'taste of Italy περισσότερο από οτιδήποτε έχεις φάει τις Κυριακές σου.

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Περιέφεραν καθιστό στο θρόνο του, νεκρό παλαιοημερολογίτη Μητροπολίτη

Η Εκκλησία των Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών Ελλάδος έρχεται στην επικαιρότητα για έναν διαφορετικό λόγο (Pics)

ΠΑΝΟΡΜΟΥ

ΠΑΝΟΡΜΟΥ

Εκτέλεση για μια κάμερα. Δράστης χρυσαυγίτης συνταξιούχος αστυνομικός

Εν ψυχρώ εκτέλεσε ο χρυσαυγίτης συνταξιούχος αστυνομικός τον γυμναστή. Οραματιζόταν "Τάγματα Ασφαλείας" στον Μελιγαλά, ενώ είχε πολιτευτεί με την Χρυσή Αυγή τον Μάιο του 2012

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24