SERIE A

Ντέρμπι Ρόμα-Λάτσιο με μισοάδειες εξέδρες!

Ντέρμπι Ρόμα-Λάτσιο με μισοάδειες εξέδρες!

Το σημερινό "Derby della Capitale" δεν θα έχει καμία σχέση με όλα τα προηγούμενα, καθώς οι οπαδοί της Ρόμα και της Λάτσιο αναμένεται να λάμψουν διά της απουσίας τους. Διαβάστε το story.

Η ποδοσφαιρική Ιταλία ζει και αναπνέει για το μεγάλο ντέρμπι της Ρόμα με τη Λάτσιο (16:00, Live από το Sport24.gr), με το ζευγάρι αυτό να συνθέτει κατά πολλούς την μεγαλύτερη κόντρα στη γειτονική χώρα, όμως όλα δείχνουν πως η εικόνα στις εξέδρες του "Olimpico" μόνο εντυπωσιακή δεν θα είναι.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, δεν αναμένεται πάνω από 35.000 κόσμος στις εξέδρες ενώ εκείνοι που θα αισθάνονται ακόμα περισσότερη "μοναξιά" θα είναι οι παίκτες των "λατσιάλι" (τυπικά φιλοξενούμενοι στο πρώτο φετινό ντέρμπι της πρωτεύουσας) καθώς οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μόνο 3.000 τιφόζι που θα βρεθούν στο πλευρό τους.

Ντέρμπι Ρόμα-Λάτσιο με μισοάδειες εξέδρες!

Το γεγονός πως το γήπεδο όχι μόνο δεν θα γεμίσει αλλά θα έχει και πληρότητα θέσεων κάτω από το 50% οφείλεται αποκλειστικά στην κόντρα που έχουν ανοίξει οι οργανωμένοι οπαδοί των "λύκων" και των "αετών" με την πολιτεία και την απόφασή τους να μποϊκοτάρουν τους εντός έδρας αγώνες των ομάδων τους.

Ντέρμπι Ρόμα-Λάτσιο με μισοάδειες εξέδρες!

Η πρόσφατη απόφαση του νομάρχη Φράνκο Γκαμπριέλι να αυξήσει υπερβολικά τα μέτρα ασφαλείας του "Olimpico" διαχωρίζοντας τα πέταλα του σταδίου προκάλεσε την έντονη αντίδραση των οργανομένων οπαδών, με την Curva Sud και την Curva Nord (φανατικοί της Ρόμα και της Λάτσιο αντίστοιχα) να πρωτοστατούν στην αποχή και να συνθέτουν ένα σεληνιακό τοπίο στο γήπεδο.

Ντέρμπι Ρόμα-Λάτσιο με μισοάδειες εξέδρες!

Είναι χαρακτηριστικό πως από τα φετινά ματς της Ρόμα ο λεγόμενος 12ος παίκτης της απουσίαζε σχεδόν σε όλα, με μοναδική εξαίρεση το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής με τη Γιουβέντους, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως ακόμα και με 40.000 κόσμο το στάδιο φαίνεται άδειο από τη στιγμή που δεν ακούγονται συνθήματα και τραγούδια από την εξέδρα των οργανωμένων.

Όσο για τις πιθανές συνθέσεις με τις οποίες θα παραταχτούν οι δύο ομάδες αυτές είναι:

ΡΟΜΑ: Στσέσνι, Τοροσίδης, Μανωλάς, Ρούντιγκερ, Ντιν, Φλορέντσι, Κεϊτά, Ναϊνγκολάν, Ζερβινιό, Τζέκο, Σαλάχ

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Μπάστα, Μαουρίτσιο, Τζεντιλέτ, Ράντου, Παρόλο, Μπίλια, Λούλιτς, Φελίπε Άντερσον, Τζόρτζεβιτς, Καντρέβα

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ