SERIE A

Ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ για Ιμπραχίμοβιτς

Ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ για Ιμπραχίμοβιτς
PHOTOGRAPH: FRANCK FIFE/AFP/GETT

Η Μίλαν έχασε μέσα από τα χέρια της τον Ζοφρέ Κοντογκμπιά όμως είναι έτοιμη να πάρει ρεβάνς από την Ίντερ κάνοντας σούπερ deal με την Παρί για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Διαβάστε το story.

Μίλαν και Ίντερ έδωσαν μάχη μέχρι τελικής πτώσης τον περασμένο μήνα με "μήλον της Έριδος" τον Ζοφρέ Κοντογκμπιά, με την Ίντερ να αναδεικνύεται η μεγάλη νικήτρια και να έρχεται σε συμφωνία με τη Μονακό έναντι 35.000.000 ευρώ για την απόκτηση του 22χρονου Γάλλου αμυντικού μέσου.

Το γεγονός αυτό στραπατσάρισε το ίματζ της Μίλαν καθώς έχασε έναν παίκτη που ήθελε πολύ σε μία γραμμή που είχε ανάγκη και μάλιστα από την αιώνια αντίπαλο της στο Μιλάνο, τώρα όμως έχει τη χρυσή ευκαιρία να κάνει ρελάνς περνώντας στο σπριντ τους "νερατζούρι" και κάνοντας δικό της τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Ιταλικά δημοσιεύματα της Παρασκευής αποκάλυψαν πως ο Ρομπέρτο Μαντσίνι άναψε το πράσινο φως στους διοικούντες την Ίντερ για να κινηθούν για την επιστροφή του Σουηδού όμως σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από τη γειτονική χώρα, η Μίλαν σχεδιάζει να κάνει "αρπαγή" του παίκτη από την Παρί και να αφήσει στα κρύα του λουτρού τη συμπολίτισσα.

Ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ για Ιμπραχίμοβιτς

Η "Gazzetta dello Sport" υποστηρίζει πως η Παρί είναι διατεθειμένη να τον αφήσει έναντι του ποσού των 5.500.000 ευρώ (το συμβόλαιό του λήγει το 2016) ενώ η "Corriere dello Sport" αποκαλύπτει πως οι "ροσονέρι" του προσφέρουν "μαγικό" συμβόλαιο για να τον δελεάσουν: εγκατέλειψαν πρόταση για διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 8.5000.000 ευρώ και τώρα προτείνουν τριετές που θα αποφέρει 7.500.000 το χρόνο στον "Ίμπρα".

Δείτε τα σχετικά πρωτοσέλιδα

Ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ για Ιμπραχίμοβιτς

Ντέρμπι για Ίμπρα, είναι ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο της σημερινής "Corriere dello Sport"

Ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ για Ιμπραχίμοβιτς

Η Μίλαν δονείται, τιτλοφορείται η σημερινή "Gazzetta dello Sport", με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να φιγουράρει στο πρωτοσέλιδο

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ