SERIE A

Νοκ-άουτ από το Euro 2016 ο Περίν

Νοκ-άουτ από το Euro 2016 ο Περίν

Ο Ματία Περίν υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα μείνει τουλάχιστον έξι μήνες εκτός γηπέδων, κάτι που σημαίνει πως δεν θα μπορέσει να δηλώσει "παρών" στο Euro 2016 με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας.

Άσχημα ήταν τα νέα την Τρίτη για την Τζένοα και την εθνική Ιταλίας, με το ιατρικό επιτελείο των "ροσομπλού" να γνωστοποιεί πως ο Ματία Περίν υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο και θα αναγκαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες.

Αυτό σημαίνει πως όχι μόνο τίθεται νοκ-άουτ από τους αγώνες που έχει να δώσει η Τζένοα μέχρι το φινάλε της σεζόν αλλά χάνει και την ευκαιρία να πάρει μέρος στο Euro 2016 ως μέλος της 23μελής αποστολής της "σκουάντρα ατζούρα".

Πλέον, ο Αντόνιο Κόντε καλείται να βρει άλλον πορτιέρε για να πλαισιώσει τους Μπουφόν και Σίριγκου, με τους βασικούς υποψήφιους για να πάρουν τη θέση του Περίν στην αποστολή να είναι οι Ντοναρούμα, Μαρκέτι, Κονσίλι, Παντέλι και Σπορτιέλο.

"Σε στιγμές δυσκολίες εκείνοι που είναι δυνατοί όπως εσύ δείχνουν ότι έχουν το κάτι παραπάνω. Είμαστε όλοι μαζί σου, Μάτι", είναι το μήνυμα της Τζένοα προς τον Ματία Περίν μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ