SERIE A

Νέος προπονητής για Μόρα

Νέος προπονητής για Μόρα

Η Ελλάς Βερόνα αγνοεί τη χαρά της νίκης από το ξεκίνημα του φετινού Καμπιονάτο και έτσι προχώρησε σε αλλαγή στην άκρη του πάγκου, με τον Λουίτζι Ντελ Νέρι να διαδέχεται τον Αντρέα Μαντορλίνι.

Ο Αντρέα Μαντορλίνι ανέλαβε την Ελλάς στη Lega Pro και κατάφερε να την οδηγήσει στη Serie A και να την κρατήσει εκεί για δύο σερί σεζόν, όμως το φετινό ξεκίνημα για την ομάδα της Βερόνας ήταν απογοητευτικό και κάπως έτσι ήρθε αναπόφευκτα το τέλος στη συνεργασία των δύο πλευρών μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια.

Ο Μαντορλίνι "πλήρωσε το μάρμαρο" για το γεγονός ότι οι "τζαλομπλού" δεν έχουν ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, με τον απολογισμό τους να είναι 6 ισοπαλίες και 8 ήττες (είναι στην τελευταία θέση και στο -8 από τη γραμμή του υποβιβασμού) και πλέον ο άνθρωπος που καλείται να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά είναι ο Λουίτζι Ντελ Νέρι.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα το μεσημέρι της Τρίτης η διοίκηση της Ελλάς, ο 65χρονος Ιταλός τεχνικός (τελευταία ομάδα που εργάστηκε ήταν η Τζένοα τη σεζόν 2012-13) υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο στο εκτός έδρας ματς με την Έμπολι για την 15η αγωνιστική της Serie A.

Η ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με Μαντορλίνι:

Η ανακοίνωση της πρόσληψης Ντελ Νέρι:

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ