SERIE A

Νέο βασιλικό συμβόλαιο σε Ιγκουαΐν η Νάπολι!

Νέο βασιλικό συμβόλαιο σε Ιγκουαΐν η Νάπολι!

Η Νάπολι όχι μόνο δεν επαναπαύεται με τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν αλλά περιμένει να γυρίσει από το Copa America για να του προσφέρει νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν λατρεύεται σαν Θεός από τους οπαδούς της Νάπολι με την εξαιρετική παρουσία από το 2013 και μετά και αποκορύφωμα την περασμένη σεζόν που τον βρήκε να σκοράρει 36 γκολ σε 35 ματς πρωταθλήματος, και οι φανς των "παρτενοπέι" ούτε που θέλουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο να έρθει κάποια ομάδα αυτό το καλοκαίρι για να "αρπάξει" τον Αργεντινό στράικερ.

Αυτό ακριβώς απεύχεται και η διοίκηση του ιταλικού συλλόγου, με την "Corriere dello Sport" να αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα πως ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις περιμένει να επιστρέψει ο παίκτης στην Ιταλία μετά τη λήξη των υποχρεώσεών του με την Αργεντινή στο Copa America Centenario (βρίσκεται ήδη στα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ) για να του προσφέρει νέο συμβόλαιο.

Νέο βασιλικό συμβόλαιο σε Ιγκουαΐν η Νάπολι!

Αυτό θα έχει διάρκεια μέχρι το 2020 και θα είναι με πολύ καλύτερους οικονομικούς όρους για τον "Πιπίτα", με το εν λόγω μέσο να αναφέρει πως ο ισχυρός άνδρας των Ναπολιτάνων θα κάνει πρόταση στον παίκτη για να ανανεώσει παρέχοντάς του 7.000.000 ευρώ ως ετήσιες αποδοχές.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ