SERIE A

"My name is Babis"

"My name is Babis"

Η Κάλιαρι παρουσίασε τον Χαράλαμπο Λυκογιάννη, ο οποίος συστήθηκε στους Ιταλούς ως "Babis". Διαβάστε τι είπε για Ολυμπιακό, Ταχτσίδη, Οικονόμου και Ρομπέρτο Κάρλος! (videos)

Ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης υπέγραψε την Δευτέρα (22/1) στην Κάλιαρι και την Τρίτη έγινε η επίσημη παρουσίασή του, με τον 24άχρονο Έλληνα αριστερό μπακ να συστήνεται ως... Μπάμπης στους Ιταλούς.

"My name is Babis Lykogiannis. Forza Casteddu", λέει ο διεθνής αμυντικός στην κάμερα της Κάλιαρι αφού πόζαρε με τη φανέλα της νέας του ομάδας στον αγωνιστικό χώρο του "Sardegna Arena" (το γήπεδο που θα παίζει η ομάδα μέχρι το 2019 που θα είναι έτοιμο το νέο "Stadio Sant'Elia")...

"Είμαι εδώ για να δώσω τα πάντα και να βοηθήσω την ομάδα, ξέρω πως εδώ, σε σχέση με τη Στουρμ Γκρατς, οι στόχοι είναι διαφορετικοί, αλλά δεν φοβάμαι", τόνισε στην παρουσίασή του ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού.

"Είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να παίζεις στο ιταλικό πρωτάθλημα, αλλά μου αρέσουν οι προκλήσεις. Δεν μπορώ να περιμένω για να ξεκινήσω προπονήσεις με τους νέους μου συμπαίκτες".

"My name is Babis"

Όταν ρωτήθηκε αν είναι έτοιμος να παίξει, ανέφερε πως αυτό θα το κρίνει ο προπονητής (Λουίς Ντιέγκο Λόπες), ενώ παραδέχτηκε πως μίλησε με τους Ταχτσίδη και Οικονόμου πριν πάρει την αποφαση να παίξει στη Κάλιαρι.

"Μίλησα μαζί τους πριν δεχτώ την πρόταση. Και οι δύο μου έδωσαν την συμβουλή να παίξω στην Κάλιαρι, μου μίλησαν για έναν σπουδαίο σύλλογο με εξαιρετικούς φιλάθλους. Είχα και άλλες προτάσεις απ' την Serie A, αλλά δεν δίστασα καθόλου να επιλέξω την Κάλιαρι".

"My name is Babis"

Για τον εαυτό του ανέφερε: "Είμαι πολύ δυνατός παίκτης και πολύ γρήγορος. Έχω πολύ δυνατό σουτ και καλές σέντρες. Είμαι αριστερό μπακ, αλλά στο παρελθόν έχω παίξει και κεντρικός αμυντικός. Πρότυπό μου είναι ο Μεντί της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος είναι τραυματίας, για αυτό και λέω... Ρομπέρτο Κάρλος".

Για τον Ολυμπιακό και την εθνική Ελλάδος είπε: "Μεγάλωσα στην ακαδημία του Ολυμπιακού, στον οποίο πάντα θα είναι ευγνώμων. Τον περασμένο Σεπτέμβρη έκανα το ντεμπούτο μου στην εθνική Ελλάδος κόντρα στο Βέλγιο και για μένα ήταν τεράστια η ικανοποίηση. Τώρα όμως θέλω να συγκεντρωθώ στην Κάλιαρι, να βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα και να είμαι χρήσιμος στη νέα μου ομάδα".

Ο Λυκογιάννης στην πρώτη του προπόνηση...

"My name is Babis"

Photos & videos: Cagliari Calcio

Δείτε στην αναλυτική πλατφόρμα του Sport24.gr όλες τις μεταγραφές!

Όλη η παρουσίαση του Μπάμπη Λυκογιάννη...

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ