SERIE A

Μπερλουσκόνι: "Ντοναρούμα για 15 χρόνια στη Μίλαν"

Foto LaPresse - Spada
31 gennaio 2016 Milano  ( Italia)
Sport Calcio
Milan - Inter
Campionato di Calcio Serie A TIM 2015 2016 - " Stadio San Siro "
Nella foto: donnarumma selfie con un raccattapalle a fine partita 

Photo LaPresse - Spada
January 31 , 2016 Milan ( Italy)
Sport Soccer
Milan - Inter 
Italian Football Championship League A TIM 2015 2016 - " San Siro  Stadium "
In the pic: donnarumma gets a selfie with a ball boy
Foto LaPresse - Spada 31 gennaio 2016 Milano ( Italia) Sport Calcio Milan - Inter Campionato di Calcio Serie A TIM 2015 2016 - " Stadio San Siro " Nella foto: donnarumma selfie con un raccattapalle a fine partita Photo LaPresse - Spada January 31 , 2016 Milan ( Italy) Sport Soccer Milan - Inter Italian Football Championship League A TIM 2015 2016 - " San Siro Stadium " In the pic: donnarumma gets a selfie with a ball boy LAPRESSE/SPADA

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ξεκαθάρισε πως ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα δεν πρόκειται να πουληθεί ποτέ, λέγοντας αυτό που ήθελαν να ακούσουν οι οπαδοί της Μίλαν

Το Sport24.gr έγραφε πριν δύο μέρες πως η πώληση του Τζανλουίτζι Ντοναρούμα θα ήταν η καταστροφή της Μίλαν και ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, είπε αυτό που ήθελαν να ακούσουν οι οπαδοί, αλλά μένει και να το πραγματοποιήσει.

"Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα δεν είναι προς πώληση, θα είναι τερματοφύλακας της Μίλαν για τα επόμενα 15 χρόνια", τόνισε ο Μπερλουσκόνι σε ραδιοφωνική συνέντευξή του και εν συνεχεία εξήγησε το σκεπτικό του για το μέλλον.

"Δουλεύω με πολύ πάθος για την επιστροφή της ομάδας στις επιτυχίες. Έχουμε δύο λύσεις: να χτίσουμε ένα διεθνές ρόστερ και να πάμε κόντρα σε πολύ πλούσιους συλλόγους με βαρόνους του πετρελαίου για ιδιοκτήτες ή να ποντάρουμε σε ιταλική ομάδα, με πολλούς παίκτες να προέρχονται από τις ακαδημίες μας. Μου αρέσει ο δεύτερος δρόμος πολύ, ελπίζω να είναι και η σωστή επιλογή".

Για την τεχνική ηγεσία ανέφερε πως δεν ξέρει αν θα μείνει ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς, θα εξαρτηθεί και από το πως θα τελειώσει η χρονιά, αναφέροντας μάλιστα πως εκτιμά ότι οι Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο (Σασουόλο) και Αντόνιο Κόντε δεν είναι κατάλληλοι για τη Μίλαν.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ