SERIE A

"Μπαμ" με Ντρογκμπά η Μπολόνια!

"Μπαμ" με Ντρογκμπά η Μπολόνια!

Την μεταγραφική βόμβα του χειμώνα θέλει να ενεργοποιήσει ο ισχυρός άνδρας της Μπολόνια, Τζόι Σαπούτο, φέρνοντας στην ομάδα της Serie A για μερικούς μήνες τον Ντιντιέ Ντρογκμπά. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στο MLS με τη φανέλα της Μόντρεαλ Ίμπακτ όμως δεν αποκλείεται σε μερικούς μήνες από τώρα να αγωνίζεται στο Καμπιονάτο με τη φανέλα της Μπολόνια.

Όπως αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η "Corriere dello Sport", ο Καναδός επιχειρηματίας Τζόι Σαπούτο, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης τόσο της Μόντρεαλ Ίμπακτ όσο και της Μπολόνια, εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνει ένα σούπερ χριστουγενιάτικο δώρο στους οπαδούς των "ροσομπλού" φέρνοντας για μερικούς μήνες στο "Ρενάτο Νταλ'Άρα" τον 37χρονο Ιβοριανό άσο.

Βάσει της συμφωνίας διάρκειας 18 μηνών με την Μόντρεαλ Ίμπακτ, ο Ντρογκμπά δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του Καναδά μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017, με τις ετήσιες απολαβές του να ανέρχονται στα 3.000.000 ευρώ συν μπόνους ανάλογα τον αριθμό των εμφανίσεών του.

"Μπαμ" με Ντρογκμπά η Μπολόνια!
© AP

Το φετινό πρωτάθλημα του MLS ολοκληρώνεται πάντως αυτόν τον Δεκέμβριο και ακολουθεί διακοπή τριών μηνών, με τον Σαπούτο να θέλει να κάνει ευτυχισμένους τους οπαδούς της Μπολόνια φέρνοντας στην ιταλική πόλη τον παίκτη έστω και για μερικούς μήνες.

Το ίδιο μέσο συμπληρώνει πως πέρα από τον Ντρογκμπά, η Μπολόνια ελπίζει σε μεταγραφική ενίσχυση τον ερχόμενο Ιανουάριο μέσω Μιλάνου, παίρνοντας από τη Μίλαν κάποιος/κάποιους εκ των Χοσέ Μάουρι, Νοτσερίνο (αμφότεροι ήταν παίκτες του Ρομπέρτο Ντοναντόνι στην Πάρμα), Σούσο, ή ακόμα και τους Πόλι και Χόντα.

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της Corriere dello Sport για Μπολόνια-Ντρογκμπά:

"Μπαμ" με Ντρογκμπά η Μπολόνια!

Διαβάστε από το Sport24.gr τα πρωτοσέλιδα του ξένου αθλητικού Τύπου.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ