SERIE A

"Μόνο η Ατλέτικο έκανε πρόταση για Ιγκουαΐν"

"Μόνο η Ατλέτικο έκανε πρόταση για Ιγκουαΐν"

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις αποκάλυψε ότι η η Ατλέτικο πρόσφερε 60.000.000 ευρώ και δύο παίκτες ως αντάλλαγμα για τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν ενώ τόνισε πως ο Αργεντινός θα είναι προδότης αν πάει στην Γιουβέντους.

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, έχει ξεκαθάρισει με κατηγορηματικό τρόπο πως ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν δεν είναι προς πώληση, εκτός αν κάποια ομάδα δώσει τα 94.700.000 ευρώ που έχουν μπει ως ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του παίκτη με την Νάπολι και να τον αποκτήσει.

Την Τετάρτη (20/7) ο ισχυρός άνδρας των "παρτενοπέι" προχώρησε σε μία ακόμα αποκάλυψη καθώς στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου εξομολογήθηκε ότι η μοναδική ομάδα που του έχει κάνει μέχρι στιγμής πρόταση για τον "Πιπίτα" είναι η... Ατλέτικο Μαδρίτης και όχι η Γιουβέντους.

"Μόνο η Ατλέτικο έκανε πρόταση για Ιγκουαΐν"

"Η μοναδική πρόταση που μας έχει έρθει ήταν πριν από έναν μήνα από τον πρόεδρο της Ατλέτικο Μαδρίτης: μου είχε προσφέρει 60.000.000 ευρώ και 2 με 3 παίκτες.

Του απάντησα αρνητικά, του είπα ότι ήθελα μόνο τα χρήματα της ρήτρας. Τώρα θα δούμε τι θα γίνει με την Άρσεναλ", δήλωσε ο Ντε Λαουρέντις, ο οποίος εξέφρασε μάλιστα την άποψη ότι ο 28χρονος Αργεντινός στράικερ θα προδώσει την Νάπολι αν πάει στην Γιουβέντους.

"Ο Ιγκουαΐν στην Γιουβέντους; Μου φαίνεται δύσκολο να γίνει αυτό για έναν παίκτη που τραγουδούσε μαζί με τους οπαδούς. Τα ματς με την Γιουβέντους είναι τα σημαντικότερα για μας. Αν πήγαινε εκεί θα ήταν προδοσία απέναντί μας".

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ