SERIE A

Μίλαν για Μαχέρ και Σίριγκου

Μίλαν για Μαχέρ και Σίριγκου

Ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν θα επιστρέψει άμεσα στην δράση, ενώ η Μίλαν για τον Ιανουάριο ετοιμάζει προτάσεις για Σίριγκου, Μαχέρ και όχι μόνο

Η Μίλαν αναμένεται να κινηθεί δυναμικά στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τα δύο ονόματα που... παίζουν δυνατά να είναι αυτά του Άνταμ Μαχέρ και Σαλβατόρε Σίριγκου.

Ο Μαχέρ είναι 22άχρονος διεθνής Ολλανδός μέσος με καταγωγή από το Μαρόκο και οι "ροσονέρι" ετοιμάζουν πρόταση στην Αϊντχόφεν ύψους 15.000.000 ευρώ, ενώ εξακολουθεί να υπάρχει ενδιαφέρον για τους Αξέλ Βιτσέλ της Ζενίτ και Ρομπέρτο Σοριάνο της Σαμπντόρια.

Όσον αφορά στον Σίριγκου, ο διεθνής Ιταλός πορτιέρε έχει χάσει από τον Κέβιν Τραπ την θέση βασικού στην Παρί Σεν-Ζερμέν και στην Μίλαν θέλουν με αυτόν να αντικαταστήσουν τον Ντιέγκο Λόπεθ.

Ο Ισπανός δεν είναι καλός και αναμένεται να παραχωρηθεί τον Ιανουάριο, καθώς έχει χάσει την θέση του βασικού από τον 16άχρονο, Τζανλουίτζι Ντοναρούμα.

Φυσικά υπάρχει πίστη στον Ντοναρούμα, αλλά εκτιμούν στο Μιλάνο πως έχοντας δίπλα του Σίριγκου θα είναι κερδισμένοι και οι τρεις μεριές (Μίλαν, Σίριγκου και Ντοναρούμα).

Τα νέα πάντως για τον Σίνισα Μιχάιλοβιτς δεν είναι καλά όσον αφορά στον Μάριο Μπαλοτέλι, καθώς ο σύλλογος ανακοίνωσε πως παραμένει άγνωστο το πότε θα επιστρέψει από τον τραυματισμό. Θα επισκεφτεί ειδικό γιατρό στην Πολωνία και αποφασιστεί μαζί με την Λίβερπουλ το πρόγραμμα αποθεραπείας.

Μίλαν για Μαχέρ και Σίριγκου
TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ