SERIE A

Νικήθηκε ο Καρνέζης από την Γιουβέντους

Νικήθηκε ο Καρνέζης από την Γιουβέντους

Με αυτογκόλ του τερματοφύλακα της Έμπολι η Ρόμα επικράτησε με 1-0 μέσα στο "Κάρλο Καστελάνι", ενώ η Γιουβέντους νίκησε 2-0 την Ουντινέζε του Καρνέζη (videos)

Η Ρόμα νίκησε με 1-0 την Έμπολι μέσα στο "Κάρλο Καστελάνι" με αυτογκόλ του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Λουίτζι Σέπε.

Ήταν φυσικά άτυχος, όταν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του και κατέληξε στα δίχτυα του, έπειτα από το δοκάρι σε μακρινό σουτ του Ρατζά Ναϊνγκολάν.

Δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς για τους "τζαλορόσι", με τον Κώστα Μανωλά να αγωνίζεται για 90 λεπτά, ενώ οι Τοροσίδης και Χολέμπας έμειναν στον πάγκο.

Νικήθηκε ο Καρνέζης από την Γιουβέντους

Νικήθηκε δύο φορές ο Καρνέζης

Μετά την Ρόμα και η Γιουβέντους έκανε το "δύο στα δύο", επικρατώντας με 2-0 στο Τορίνο της Ουντινέζε, η οποία γι πρώτη φορά είχε στην 11άδα τον Παναγιώτη Κονέ.

Βασικός ήταν ο Ορέστης Καρνέζης ξανά για τους "τζεμπρέτε", την πρώτη φορά νικήθηκε από το σουτ του Κάρλος Τέβες στο 8' και την δεύτερη από αυτό του Κλάουντιο Μαρκίζιο στο 75'.

Ο Παναγιώτης Κονέ...

Νικήθηκε ο Καρνέζης από την Γιουβέντους

Οι συνθέσεις

ΕΜΠΟΛΙ: Σέπε, Λαουρίνι, Ρουγκάνι, Τονέλι, Χισάι, Κρότσε (80' Ζιελίνσκι), Βαλντιφιόρι, Βέρντι (63' Πουτσιαρέλι), Βεσίνο (62' Μόρο), Ταβάνο, Μανφρεντίνι.

ΡΟΜΑ: Ντε Σάνκτις, Μάικον, Μανωλάς, Καστάν (46' Αστόρι), Άσλεϊ Κόουλ, Ντε Ρόσι, Πιάνιτς (68' Σεϊντου Κεϊτά), Ναϊνγκολάν, Λιάιτς (82' Ζερβινιό), Φλορέντσι, Ντέστρο.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (5-3-2): Μπουφόν, Λίχτσταϊνερ, Μαρτίν Κάσερες, Μπονούτσι, Ογκμπόνα, Εβρά, Πογκμπά, Μαρκίζιο, Ρομπέρτο Περέιρα (85' Παντοΐν), Τέβες (82' Κομάν), Γιορέντε (89' Μοράτα).

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ (5-3-2): Καρνέζης, Ερτό, Μπούμπνιτς, Ντανίλο, Βίντμερ, Πασκουάλε, Αλάν, Γκιλιέρμε (73' Πίντζι), Παναγιώτης Κονέ (81' Τερό), Ντι Νατάλε, Μουριέλ (46' Μπρούνο Φερνάντες).

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

Σάββατο

Έμπολι - Ρόμα 0-1 (45'+1 αυτ. Σέπε)

Γιουβέντους - Ουντινέζε 2-0 (8' Τέβες, 75' Μαρκίζιο)

Κυριακή

Σαμπντόρια - Τορίνο (13:30)

Κάλιαρι - Αταλάντα (16:00)

Φιορεντίνα - Τζένοα

Ίντερ - Σασουόλο

Λάτσιο - Τσεζένα

Νάπολι - Κιέβο

Πάρμα - Μίλαν (21:45)

Δευτέρα

Βερόνα - Παλέρμο (21:45)

Έμπολι - Ρόμα 0-1

Γιουβέντους - Ουντινέζε 2-0

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ