SERIE A

Με χατ-τρικ Μπάκα και Ντοναρούμα η Μίλαν

Με χατ-τρικ Μπάκα και Ντοναρούμα η Μίλαν

Η Μίλαν ξεκίνησε με το "δεξί" το ιταλικό πρωτάθλημα επικρατώντας εντός έδρας με 3-2 της Τορίνο, με τον Κάρλος Μπάκα να πετυχαίνει και τα τρία γκολ των "ροσονέρι". Έχασε πέναλτι στο 96' η "γκρανάτα" με τον Ντοναρούμα να λέει "όχι" στον Μπελότι. (videos)

Από θαύμα γλίτωσε την γκέλα η Μίλαν στην πρεμιέρα της Serie A, με τους "ροσονέρι" να νικούν εντός έδρας στην Τορίνο 3-2 και τον Κολομβιανό επιθετικό τους, Κάρλος Μπάκα, να πετυχαίνει χατ-τρικ, αλλά την ομάδα του Μιλάνου να κινδυνεύει με ισοφάριση καθώς ο Ντοναρούμα απέκρουσε πέναλτι του Μπελότι στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Μπάκα άνοιξε το σκορ στο 38ο λεπτό μετά από ασίστ του Αμπάτε, ωστόσο τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Μπελότι ισοφάρισε για λογαριασμό της Τορίνο.

Ωστόσο και πάλι ο Κολομβιανός, στο 50' έδωσε ξανά προβάδισμα στη Μίλαν. Στο 61ο λεπτό, ο Όμπι ανέτρεψε τον Μποναβεντούρα, ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι, ο Κάρλος Μπάκα ανέλαβε την εκτέλεση και το έκανε εύστοχα. Αυτό, μάλιστα, ήταν το πρώτο χατ-τρικ του με τη φανέλα της ομάδας του Μιλάνου. Ο Μπασέλι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων μείωσε στο τελικό 3-2 για την "γκρανάτα".

Και παραλίγο ο τεχνικός της Τορίνο, Σίνισα Μιχάιλοβιτς, να προκαλέσει "έμφραγμα" στην πρώην του ομάδα. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων υπεδείχθη πέναλτι εις βάρος του Παλότα (αποβλήθηκε με κόκκινη), ο Μπελότι ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Ντοναρούμα στο 96' απέτρεψε την παραβίαση της εστίας του και μια απίστευτη γκέλα δεδομένης την εξέλιξης του ματς.

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Αμπάτε, Παλέτα, Ρομανιόλι, Αντονέλι, Κούτσκα, Μοντολίβο, Μποναβεντούρα (73' Μπερτολάτσι-78' Πόλι), Σούσο, Μπάκα (87' Λουίζ Αντριάνο), Νιάνγκ

ΤΟΡΙΝΟ: Παντέλι, Ντε Σιλβέστρι, Ροσετίνι, Μορέτι, Μολινάρο, Άκουα, Βίβες (58' Μάξι Λόπες), Όμπι (70' Μπασέλι), Λιάιτς (28' Μπογιέ) , Μαρτίνες, Μπελότι

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Σάββατο 20 Αυγούστου

Ρόμα - Ουντινέζε 4-0 (65', 75' Περότι, 82' Τζέκο, 84' Σαλάχ)

Γιουβέντους - Φιορεντίνα 2-1 (37' Κεντίρα, 75' Ιγκουαΐν / 70' Κάλινιτς)

Κυριακή 21 Αυγούστου

Μίλαν - Τορίνο 3-2 (38', 50', 62' πεν. Μπάκα / 48' Μπελότι, 90'+1' Μπασέλι)

Αταλάντα - Λάτσιο (21:45)

Μπολόνια - Κροτόνε (21:45)

Κιέβο - Ίντερ (21:45)

Έμπολι - Σαμπντόρια (21:45)

Τζένοα - Κάλιαρι (21:45)

Παλέρμο - Σασουόλο (21:45)

Πεσκάρα - Νάπολι (21:45)

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ