SERIE A

Ματσάρι αντί Μιχάιλοβιτς στην Τορίνο

AC Milan coach Sinisa Mihailovic gestures as he walks prior to the start of a Serie A soccer match between AC Milan and Bologna, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday Jan. 6, 2016. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan coach Sinisa Mihailovic gestures as he walks prior to the start of a Serie A soccer match between AC Milan and Bologna, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday Jan. 6, 2016. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η συμπεριφορά του Σίνισα Μιχάιλοβιτς οδήγησε την Τορίνο στην απόλυσή του μετά από το ντέρμπι με τη Γιουβέντους και την αντικατάστασή του από τον Βάλτερ Ματσάρι.

Ο αποκλεισμός από τη Γιουβέντους στα προημιτελικά του Coppa Italia και κυρίως η αντίδραση του Σίνισα Μιχάιλοβιτς οδήγησε στην απόλυση του Σέρβου προπονητή και στην αντικατάστασή του από τον Βάλτερ Ματσάρι.

Ο πρόεδρος των "γκρανάτα", Ουρμπάνο Κάιρο, είχε δυσαρεστηθεί εδώ και καιρό με τα ξεσπάσματα του 48χρονου προπονητή, και σε συνδυασμό με την περίοδο κάμψης την οποία περνάει η ομάδα, αποφάσισε την αποπομπή του Μιχάιλοβιτς.

Η απόφαση είχε ληφθεί από το βράδυ της Τετάρτης, με συνέπεια αντιπροσωπεία παικτών, που περιελάμβανε τον αρχηγό Νταβίντε Μπελότι και τους Άντεμ Λιάγιτς, Ντανιέλε Μπαζέλι και Εμπάιγ Νιάνγκ να τον επισκεφτούν στο ξενοδοχείο όπου διέμενε για να του εκφράσουν τη στήριξή τους.

Ο αντικαταστάτης του είχε επιλεγεί εδώ και καιρό, από τη στιγμή που ο Μιχάιλοβιτς βρισκόταν υπ' ατμόν με τρεις νίκες σε 16 αγώνες. Ο Ματσάρι είχε αποχωρήσει από τη Γουότφορντ το καλοκαίρι και έκτοτε δεν είχε βρει ομάδα, με συνέπεια ο Κάιρο να τον προτιμήσει για τον πάγκο της Τορίνο, που βρίσκεται στη 10η θέση της Serie A.

Photo credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ