SERIE A

Μαραντόνα: "Με πληγώνει ο Ιγκουαΐν"

Μαραντόνα: "Με πληγώνει ο Ιγκουαΐν"

Ο "θεός" της Νάπολι, Ντιέγκο Μαραντόνα, σχολίασε τη μεταγραφή του Γκονζάλο Ιγκουαΐν στη Γιουβέντους και μίλησε για τη μετάλλαξη του ποδοσφαίρου.

Για πολλούς ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν φάνταζε σαν ο "διάδοχος" του Ντιέγκο Μαραντόνα στο Σάο Πάολο, μέχρι που η πραγματικότητα του σημερινού ποδοσφαίρου μετέβαλλε την κατάσταση! Πλέον, ο Αργεντινός επιθετικός θα μετακομίσει στο Τορίνο και οι Ναπολιτάνοι θα αισθανθούν προδομένοι...

Ο μοναδικός αληθινός "θεός" της Νάπολι, ο Ντιέγκο Μαραντόνα, σχολίασε τη μεταγραφή του συμπατριώτη του επιθετικού στη Γιουβέντους και καταφέρθηκε εμμέσως, εναντίον των ιδιοκτητών των ομάδων.

"Αυτή η ιστορία με τον Ιγκουαΐν με πληγώνει, γιατί θα πάει σε έναν άμεσο ανταγωνιστή, τη Γιουβέντους. Αλλά δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε και τον ποδοσφαιριστή. Ένας παίκτης έχει ευθύνη έναντι του εαυτού του και είναι οι μεγαλόσχημοι του ποδοσφαίρου που κερδίζουν από την υπόθεση" ανέφερε αρχικά ο Μαραντόνα.

"Δυστυχώς, κανένας δεν σκέφτεται τους οπαδούς. Έχω κουραστεί να λέω ότι σήμερα έχει μεγαλύτερη σημασία να είσαι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, παρά ένας σωστός πρόεδρος. Αυτό δεν συνέβαινε στην εποχή μου. Κρίμα που η FIFA κοιμάται τον ύπνο του δικαίου" πρόσθεσε στη συνέχεια.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ