SERIE A

Μανωλάς: "Ο Ραϊόλα δεν είναι ο μάνατζέρ μου"

Foto LaPresse - Spada
31 Ottobre 2015 Milano  ( Italia)
Sport Calcio
Inter - Roma 
Campionato di Calcio Serie A TIM 2015 2016 - " Stadio San Siro "
Nella foto: manolas

Photo LaPresse - Spada
October 31th 2015 Milan ( Italy)
Sport Soccer
Inter - Roma
Italian Football Championship League A TIM 2015 2016 - " San Siro  Stadium "
In the pic:  manolas
Foto LaPresse - Spada 31 Ottobre 2015 Milano ( Italia) Sport Calcio Inter - Roma Campionato di Calcio Serie A TIM 2015 2016 - " Stadio San Siro " Nella foto: manolas Photo LaPresse - Spada October 31th 2015 Milan ( Italy) Sport Soccer Inter - Roma Italian Football Championship League A TIM 2015 2016 - " San Siro Stadium " In the pic: manolas LAPRESSE/SPADA

Τον θέλει η Τσέλσι και άλλες σπουδαίες ομάδες, ο Κώστας Μανωλάς δηλώνει χαρούμενος στην Ρόμα και ξεκαθαρίζει πως δεν έχει καμία σχέση με τον Μίνο Ραϊόλα

Ο Κώστας Μανωλάς είναι από τα πιο "καυτά" ονόματα του καλοκαιριού στην Ευρώπη, όσον αφορά στην μεταγραφική περίοδο και θέλησε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους.

"Ο Ραϊόλα δεν είναι ο μάνατζερ μου. Ο μάνατζέρ μου είναι ο Ιωάννης Ευαγγελόπουλος. Αυτά που είπε ο Ραϊόλα είναι όλα ψέμματα, δεν έχω μιλήσει ποτέ μαζί του", τόνισε ο Έλληνας αμυντικός, υπενθυμίζοντας στους Ιταλούς ρεπόρτερ την αλήθεια.

Ο γνωστός μάνατζερ, Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος εκπροσωπεί μεταξύ άλλων τους Μάριο Μπαλοτέλι, Πολ Πογκμπά και Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, σε συνέντευξή του μίλησε για τον Μανωλά: "Το όνομά του είναι σε σημαντικές λίστες. Δεν ξέρω αν θα πάει στην Premier League, νομίζω πως θα τα πήγαινε καλύτερα σε άλλα πρωταθλήματα, λόγω των φυσικών του χαρακτηριστικών. Νομίζω πάντως πως η Ρόμα θα προσπαθήσει πολύ για να τον κρατήσει".

Αφού ο Μανωλάς ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία σχέση με τον Ραϊόλα, πρόσθεσε: "Η Ρόμα θα αποφασίσει, Έχω 3 χρόνια ακόμη συμβόλαιο και είμαι χαρούμενος εδώ. Θα δούμε τι θα γίνει".

Για το ντέρμπι με την Λάτσιο που ακολουθεί, ανέφερε: "Το ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι, αλλά η ατμόσφαιρα δεν θα είναι σαν την περσινή. Είμαστε πιο δυνατοί, αλλά θα πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο".

"Όταν είσαι επαγγελματίας, το να παίζει με φιλάθλους ή χωρίς είναι το ίδιο, πρέπει να κάνεις την δουλειά σου, να δώσεις ότι καλύτερο έχεις".

"Η Λάτσιο δεν έχει τίποτα να χάσει, είναι εκτός Ευρώπης και το μόνο που θέλουν είναι να νικήσουν αυτό το ματς, είμαστε όμως πιο δυνατοί και πρέπει να το αποδείξουμε. Είμαι σίγουρος πως το κάνουμε".

Ολοκλήρωσε με ατάκα για τον Φραντσέσκο Τότι: "Ελπίζω να μην είναι το τελευταίο του ντέρμπι".

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ