SERIE A

Φουλ επίθεση από Μαραντόνα κατά Σάρι, Μπλάτερ και Πλατινί!

epa04732753 Former Argentinian soccer player Diego Armando Maradona during the Soccerex Asian Forum held at King Hussein convention center Dead Sea, west of Amman, Jordan on 04 May 2015.  EPA/JAMAL NASRALLAH
epa04732753 Former Argentinian soccer player Diego Armando Maradona during the Soccerex Asian Forum held at King Hussein convention center Dead Sea, west of Amman, Jordan on 04 May 2015. EPA/JAMAL NASRALLAH EPA

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα εξαπέλυσε βολές κατά του προέδρου της Νάπολι για την αποχώρηση του Μπενίτεθ και την πρόσληψη του Σάρι στην τεχνική ηγεσία ενώ δεν... χαρίστηκε ούτε στους Ζεπ Μπλάτερ και Μισέλ Πλατινί.

Η Νάπολι δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά στη φετινή Serie A και αυτό το μαρτυρούν άλλωστε οι μόλις 2 βαθμοί που έχει μαζέψει στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και η 14η θέση στον πίνακα, με τον Ντιέγκο Μαραντόνα να θεωρεί πως η αιτία του κακού είναι η αλλαγή που έγινε το καλοκαίρι στην ακρη του πάγκου, με τον Μαουρίτσιο Σάρι να επιλέγεται για να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε μετά την αποχώρηση του Ράφα Μπενίτεθ.

"Είμαι θυμωμένος, η Νάπολι δεν αξίζει να έχει κατρακυλήσει τόσο χαμηλά. Η Νάπολι πρέπει να έχει έναν τεχνικό που να ξέρει τι είναι η Νάπολι. Ο Σάρι; Εγώ θα είχα στον πάγκο τον Μπενίτεθ, έδινε περισσότερα στην ομάδα.

Έχω σεβασμό προς τον Σάρι, δεν έχω κάτι εναντίον του, όμως μου φαίνεται πως με αυτόν δεν μπορεί να ανοίξει ένας νικηφόρος κύκλος, ο φταίχτης δεν είναι αυτός αλλά εκείνος που τον τοποθέτησε εκεί.

Βλέπω πως δεν λείπει καθόλου η δουλειά από τον Ράφα, ο οποίος εργάζεται τώρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Σάρι είναι πολύ άξιος αλλά δεν κάνει για τον πάγκο της Νάπολι. Επιλέγοντάς τον, ο Ντε Λαουρέντις του έκανε ένα πολύ ωραίο δώρο γενεθλίων.

Χρειαζόταν ένας προπονητής με εμπειρία που να δίνει εγγυήσεις στους φιλάθλους για επιτυχία. Θα πρέπει να βελτιωθεί η Νάπολι γιατί έτσι δεν θα βρεθεί ούτε στη μέση της βαθμολογίας", τόνισε ο "Πίμπε Ντ'Όρο" σε συνέντευξή του στον ιταλικό τηλεοπτικό σταθμό "Piuenne", ενώ για τη μάχη του τίτλου επεσήμανε:

Φουλ επίθεση από Μαραντόνα κατά Σάρι, Μπλάτερ και Πλατινί!

Ο Μαουρίτσιο Σάρι αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες στο ξεκίνημά του στον πάγκο της Νάπολι. Πλέον έχει και την κριτική του Μαραντόνα εις βάρος του...

"Η Ρόμα μπορεί να κατακτήσει το σκουντέτο αλλά και η Ίντερ προσπαθεί να κάνει το απίστευτο και να επιστρέψει στη διεκδίκησή του".

Πέρα από την αναφορά στην αγαπημένη του Νάπολι, ο Μαραντόνα δεν θα μπορούσενα να μην κάνει σχόλια για τους Μπλάτερ και Πλατινί, με τον 55χρονο να εκτοξεύει καρφιά τόσο κατά του προέδρου της FIFA όσο και προς τον πρόεδρο της UEFA.

"Ένας κύριος με το όνομα Μπλάτερ μου έκλεισε τις πόρτες όλου του κόσμου. Εγώ δεν είμαι κλέφτης, αυτος είναι... Δεν θα βάλω υποψηφιότητα για την προεδρία της FIFA, θα υποστηρίξω τον πρίγκηπα Αλί Μπιν αλ-Χουσεΐν, με εκείνον έχω συμφωνήσει για τη θέση του αντιπροέδρου.

Ο Πλατινί πήρε μέρος σε μία κωμωδία όταν απείλησε να βγάλει την UEFA έξω από τη FIFA. Όλοι ήξεραν πως ήθελε να θέσει υποψηφιότητα. Ο Πλατινί είχε πει επίσης ότι θα ψήφιζε τον πρίγκηπα Αλί και είπε ψέματα.

Εάν θέλουμε διαφάνεια στην παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία, δεν μπορούμε να ψηφίσουμε τον Πλατινί που ήταν κοντά στον Μπλάτερ και του έμαθε να κλέβει", δήλωσε χαρακτηριστικά.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ