SERIE A

Κοσμοσυρροή: 11 ολόκληρα διαρκείας πούλησε η Λάτσιο!

Ούτε μια ντουζίνα εισιτήρια δεν κατάφερε να πουλήσει η Λάτσιο την πρώτη μέρα διάθεσης των καρτών διαρκείας της νέας σεζόν. Η κάκιστη περσινή κίνηση των εισιτηρίων, το κάζο με τον Μπιέλσα και το συλλαλητήριο των φιλάθλων της ομάδας.

Το κλίμα το τελευταίο διάστημα είναι πολύ "βαρύ" για τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της Λάτσιο Κλάουντιο Λοτίτο. Η περσινή μέτρια πορεία των "Λατσιάλι" σε συνδυασμό με τους αστείους χειρισμούς του Λοτίτο στο ζήτημα του νέου προπονητή έχουν προκαλέσει τη δυσαρέσκεια των φίλων της Λάτσιο, οι οποίο το τελευταίο διάστημα δείχνουν έμπρακτα την αποδοκιμασία τους. Πριν μια βδομάδα 5.000 οπαδοί της Λάτσιο βγήκαν στους δρόμους για να διαδηλώσουν κατά του Λοτίτο και την πρώτη μέρα της διάθεσης των νέων καρτών διαρκείας αγόρασαν μόλις 11 εισιτήρια!

Η περσινή χρονιά δεν είχε αρχίσει με τους καλύτερους οιωνούς. Η ήττα της Λάτσιο από τη Γιουβέντος στο Σούπερ Καπ Ιταλίας, ο αποκλεισμός της ομάδας από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν στα playoff του Champions League και το αρνητικό ρεκόρ πώλησης καρτών διαρκείας (12.800) ήταν αδιαπραγμάτευτα σημάδια ότι η χρονιά για τη Λάτσιο δεν θα ήταν και η καλύτερη. Ο αποκλεισμός στα προημιτελικά του Coppa Italia, η μέτρια πορεία στο Europa League και η κατάληψη της όγδοης θέσης στη Serie A, που την αφήνει εκτός Ευρώπης τη νέα αγωνιστική σεζόν, ολοκλήρωσαν μια σεζόν που οι φίλοι της Λάτσιο σίγουρα θέλουν να ξεχάσουν.

Με την πρόσληψη ενός έμπειρου και εγνωσμένης αξίας προπονητή, όπως είναι ο Μπιέλσα, ο Λοτίτο προσπάθησε να αντιστρέψει το κακό κλίμα που υπάρχει προς το πρόσωπο του. Κι όμως, τα πράγματα έγιναν πολύ χειρότερα αφού ο Μπιέλσα έμεινε μόλις δύο μέρες στο τιμόνι της Λάτσιο προκαλώντας την έντονη αντίδραση των οπαδών, οι οποίοι δεν δίστασαν να βγουν Ιούλη μήνα στους δρόμους της Ρώμης.

Τα 11 εισιτήρια διαρκείας, σύμφωνα με τη Gazzeta Dello Sport, που πούλησε η Λάτσιο την πρώτη μέρα διάθεσης των καρτών είναι εξωπραγματικά λίγα. Με τα σημερινά δεδομένα τα 12.800 εισιτήρια που πουλήθηκαν την προηγούμενη σεζόν μοιάζουν άπιαστο όνειρο. Ο Λοτίτο έχει να λύσει μια πολύ δύσκολη εξίσωση.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ