SERIE A

"Κοντά στον Ολυμπιακό ο Στραματσόνι"

Italian head coach of Inter, Andrea Stramaccioni, reacts during the Italian Serie A soccer match FC Internazionale Milano vs AS Roma at Giuseppe Meazza stadium in Milan, Italy, 02 september 2012.
ANSA/MATTEO BAZZI
Italian head coach of Inter, Andrea Stramaccioni, reacts during the Italian Serie A soccer match FC Internazionale Milano vs AS Roma at Giuseppe Meazza stadium in Milan, Italy, 02 september 2012. ANSA/MATTEO BAZZI ANSA

Ιταλικό δημοσίευμα αποκαλύπτει πως ο Αντρέα Στραματσόνι βρίσκεται πολύ κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού και πως το καθοριστικό ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών αναμένεται να διεξαχθεί μέχρι την Τρίτη!

Μπορεί ο Μάρκο Σίλβα να έχει τον πρώτο λόγο -σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού- για να διαδεχτεί τον Βίτορ Περέιρα στο τιμόνι των νταμπλούχων Ελλάδας, σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ των Ιταλών οι Πειραιώτες όχι μόνο κινούνται για τον Αντρέα Στραματσόνι αλλά απέχουν ελάχιστα από το να κλείσουν το deal με τον πρώην τεχνικό των Ίντερ και Ουντινέζε.

"Θα συνεχιστεί στην Ελλάδα η καριέρα του Αντρέα Στραματσόνι. Ο Ολυμπιακός πιέζει για τον πρώην τεχνικό της Ουντινέζε και μετά από αρκετές ημέρες σκέψης φαίνεται πως πείστηκε για το νέο σχέδιο.

Εδώ και ημέρες είναι συνεχείς οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών, μεταξύ Δευτέρας και Τρίτης αναμένεται να πραγματοποιηθεί το αποφασιστικό ραντεβού από το οποίο θα προκύψουν οι ανακοινώσεις.

Από την Ελλάδα έρχονται ήδη πληροφορίες σχετικά με το κασέ του: σχεδόν 800.000 ευρώ τη σεζόν για διετές συμβόλαιο", αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα " Tuttoudinese.it ", η οποία παρακολουθεί από κοντά το ρεπορτάζ της Ουντινέζε, στην οποία εργάστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο 39χρονος Ιταλός τεχνικός.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ