SERIE A

Κονέ: "Σεβαστήκαμε υπερβολικά τη Γιουβέντους"

Κονέ: "Σεβαστήκαμε υπερβολικά τη Γιουβέντους"

Ο Παναγιώτης Κονέ τόνισε πως η Ουντινέζε έπρεπε να δείξει μεγαλύτερη προσωπικότητα απέναντι στη Γιουβέντους ενώ για το δικό του ντεμπούτο ανέφερε πως αισθάνθηκε έτοιμος από φυσική κατάσταση.

"Ξέραμε ότι ερχόμασταν σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Σεβαστήκαμε πάρα πολύ ίσως υπερβολικά, τον αντίπαλο. Θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο σκληροί και επιθετικοί", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Έλληνας διεθνής μέσος μετά την ήττα της Ουντινέζε με 2-0 από τη Γιουβέντους στο Τορίνο, και συνέχισε:

"Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πολύ καλύτερα, είχαμε ευκαιρίες ενώ πετύχαμε και ένα γκολ (σ.σ. δεν μέτρησε ως οφσάιντ).

Η εμφάνιση του δευτέρου μέρους μας δείχνει τον χαρακτήρα που πρέπει να βγάζουμε στο γήπεδο. Θα πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί και να έχουμε μεγαλύτερη προσωπικότητα".

Κονέ: "Σεβαστήκαμε υπερβολικά τη Γιουβέντους"

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι πραγματοποίησε κόντρα στη Γιουβέντους το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ουντινέζε (ήταν βασικός και έγινε αλλαγή στο 81ο λεπτό από τον Τερό), ο πρώην άσος της Μπολόνια δήλωσε:

"Αισθανόμουν καλά από άποψη φυσικής κατάστασης. Έπαιξα και δεξιός εσωτερικός μέσος στο χώρο του κέντρου και επιτελικός μέσος με τον Μπρούνο (Φερνάντες) πίσω από τον Τοτό (Ντι Νατάλε).

Κονέ: "Σεβαστήκαμε υπερβολικά τη Γιουβέντους"

Δεν μπορεί ποτέ ένας παίκτης να κάνει τη διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα επειδή ήμασταν πιο επιθετικοί και συμπαγείς. Αυτή είναι η σωστή νοοτροπία.

Ο μίστερ (σ.σ. Στραματσόνι) προετοιμάζει πολύ καλά τα παιχνίδια: δουλεύει πολύ όλη την εβδομάδα και σε κάθε ματς έχει ανάγκη από συγκεκριμένα προφίλ.

Κονέ: "Σεβαστήκαμε υπερβολικά τη Γιουβέντους"

Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να είμαστε πάντα ετοιμοπόλεμοι και να επιδεικνύουμε το σωστό πνεύμα".

Σημειώνεται πως Παναγιώτης Κονέ και Ορέστης Καρνέζης (βασικός κάτω από τα γκολπόστ) ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Ουντινέζε στο "Juventus Stadium", με την εφημερίδα "Repubblica" να τους βαθμολογεί αμφότερους με 6 (όπως και τους Γουίντμερ και Άλαν), την υψηλότερη βαθμολογία που έδωσε σε κάποιον παίκτη της Ουντινέζε στο συγκεκριμένο ματς.

Γιουβέντους - Ουντινέζε (2-0):

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ