SERIE A

Κίνημα υπέρ... Σορεντίνο στην Παλέρμο

Κίνημα υπέρ... Σορεντίνο στην Παλέρμο

Το συμβόλαιο του Στέφανο Σορεντίνο με την Παλέρμο λήγει στο τέλος της σεζόν και οι οπαδοί της έχουν ξεκινήσει ήδη τον... αγώνα για να τον κρατήσουν στη Σικελία!

Ο Στέφανο Σορεντίνο αγωνίζεται φέτος για τρίτη διαδοχική σεζόν με τη φανέλα της Παλέρμο, ωστόσο το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στο γεγονός πως η διοίκηση των "ροζανέρι" δεν θα τον καλέσει για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Η απρόθυμη στάση των διοικούντων να υπογράψουν νέο συμβόλαιο με τον άλλοτε τερματοφύλακα της ΑΕΚ (κλείνει τα 37 του χρόνια στις 28 Μαρτίου) δεν βρίσκει πάντως σύμφωνους και τους οπαδούς που προσπαθούν με κάθε μέσο να τους πείσουν να αλλάξουν γνώμη.

Χρησιμοποιούν μάλιστα και την τεχνολογία καθώς εδώ και λίγες ημέρες χρησιμοποιείται το hashtag #savesorrentino (σώστε τον Σορεντίνο) στο Twitter όπου γράφοντάς το κανείς μπορεί κατόπιν να εκφράσει τη στήριξή του για τον Ιταλό πορτιέρε ώστε να "πάρει το μήνυμα" η διοίκηση του συλλόγου.

"Για το μέλλον είναι ανάγκη να ξεκινήσουμε έχοντας μία απόλυτη ασφάλεια στο παρόν" και "Ουδείς σαν αυτόν, ως παίκτης, ως αρχηγός, ένας που σε κοιτάζει κατάματα και σου λέει αυτό που πιστεύει", είναι μερικά μόνο από τα tweets των οπαδών για τον Στέφανο Σορεντίνο.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ