SERIE A

Κινείται για Νταρμιάν η Νάπολι

Manchester Uniteds Matteo Darmian during the English League Cup, semifinal, 1st leg, match between Manchester United and Hull City at Old Trafford in Manchester, England, Tuesday Jan. 10, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester Uniteds Matteo Darmian during the English League Cup, semifinal, 1st leg, match between Manchester United and Hull City at Old Trafford in Manchester, England, Tuesday Jan. 10, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

To "Sky Sports" αποκαλύπτει πως η Νάπολι κινείται για την απόκτηση του Ματέο Νταρμιάν απ' την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ο Ιταλός μπακ δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Φαουζί Γκουλάμ, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού και θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν, έχει αναγκάσει τους διοικούντες τη Νάπολι να βγουν στην αγορά για να αναζητήσουν ένα αξιόπιστο μπακ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του " Sky Sports", μεταξύ των ποδοσφαιριστών που απασχολούν τους "παρτενοπέι" είναι κι ο Ματέο Νταρμιάν. Ο 28χρονος μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ζοζέ Μουρίνιο τη φετινή σεζόν, αφού ο Πορτογάλος τεχνικός προτιμά τον Αντόνιο Βαλένσια, με συνέπεια να μετράει μόλις τέσσερις συμμετοχές στην Premier League και συνολικά 11 σε όλες τις διοργανώσεις.

Παρότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020, οι "Κόκκινοι Διάβολοι" δεν θα ήταν αρνητικοί στην παραχώρησή του, αρκεί να ικανοποιηθούν οικονομικά. Θυμίζουμε πως η αγγλική ομάδα τον είχε αγοράσει απ' την Τορίνο το 2015 έναντι 18.000.000 ευρώ, με τον Ιταλό να μετράει συνολικά 79 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με ένα γκολ και τρεις ασίστ.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ