SERIE A

Καβάνι: "Θέλω να ξεπεράσω τον Μαραντόνα"

Καβάνι: "Θέλω να ξεπεράσω τον Μαραντόνα"

Ο Έντινσον Καβάνι συμπληρώνει την Κυριακή 100 ματς με τη Νάπολι και τόνισε την επιθυμία του να πετύχει περισσότερα γκολ για τους "παρτενοπέι" σε σύγκριση με τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

"Το πρωτάθλημα έχει μόλις ξεκινήσει αλλά αποδείξαμε ότι είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για κάτι σημαντικό (σ.σ έχει κάνει το "3Χ3" μαζί με Γιουβέντους, Λάτσιο και Σαμπντόρια).

Θα πρέπει πάντως να σκεφτόμαστε κάθε ματς ξεχωριστά", ξεκίνησε αρχικά τις δηλώσεις του ο Έντινσον Καβάνι, ο οποίος στη συνέχεια εκμυστηρεύτηκε την επιθυμία του να ξεπεράσει τον... Μαραντόνα της Νάπολι.

Ο θρυλικός Αργεντινός άσος, ο οποίος οδήγησε την ομάδα του ιταλικού Νότου στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων και ενός Κυπέλλου UEFA στα τέλη της δεκαετίας του '80, σταμάτησε στα 115 γκολ με τους "παρτενοπέι", ενώ ο Ουρουγουανός μετράει μέχρι στιγμής 69 γκολ στο ξεκίνημα της τρίτης σεζόν του στο "Σαν Πάολο".

"Δεν θέλω να συγκριθώ μαζί του, αλλά θα μου άρεσε να αφήσω ανεξίτηλο το σημάδι μου. Θέλω σίγουρα να ανέβω στον πίνακα των σκόρερ της ιστορίας της Νάπολι και γιατί όχι να ξεπεράσω τον Μαραντόνα.

Αυτό είναι το όνειρό μου επειδή ξέρω ότι η Νάπολι είναι μία πόλη που δεν ξεχνάει και αύριο θα μου άρεσε να δείχνω στα παιδιά μου αυτά που έκανα εδώ".

Αναφερόμενος τέλος στις κορυφαίες στιγμές του με τη γαλάζια φανέλα, ο 25άχρονος επιθετικός υπογράμμισε:

"Εάν έπρεπε να επιλέξω κάποια θα πω τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας με τη Γιουβέντους. Το ομορφότερο γκολ μου είναι με την Τσεζένα στο Μενούτσι ενώ το πιο δύσκολο αυτό με τη Λέτσε".

Η γκολάρα του Καβάνι με την Τσεζένα

Το απίστευτο γκολ του Καβάνι με την Λέτσε

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ