SERIE A

"Καμπάνα" 4 αγωνιστικών σε Ιγκουαΐν

"Καμπάνα" 4 αγωνιστικών σε Ιγκουαΐν

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν πλήρωσε ακριβά την αποβολή του αλλά κυρίως την αντίδρασή του στην απόφαση του διαιτητή, στον αγώνα της Νάπολι κόντρα στην Ουντινέζε, με τον αθλητικό δικαστή να τον τιμωρεί με τέσσερις αγωνιστικές αποκλεισμό.

Ενός κακού μύρια έπονται. Δεν έφτανε στη Νάπολι το γεγονός πως ηττήθηκε με 3-1 από την Ουντινέζε στο "Φρίουλι" και έμεινε έξι πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Γιουβέντους επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε της φετινής Serie A, πλέον είναι αναγκασμένη να πορευτεί για μεγάλο διάστημα χωρίς τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

"Καμπάνα" 4 αγωνιστικών σε Ιγκουαΐν

Ο πρώτος σκόρερ της φετινής Serie A με 30 γκολ αποβλήθηκε (με δεύτερη κίτρινη κάρτα) για χτύπημα εκτός φάσης στον Φελίπε και ο αθλητικός δικαστής δεν έδειξε την παραμικρή επιείκια, τιμωρώντας τον με 4 αγωνιστικές αποκλεισμό: 1 για την αποβολή και άλλες 3 "για ασεβή χειρονομία προς τον διαιτητή Ιράτι" (τον έσπρωξε ενώ στη συνέχεια ήταν "εκτός εαυτού" και χρειάστηκε να τον οδηγήσουν οι συμπαίκτες του εκτός αγωνιστικού χώρου).

"Καμπάνα" 4 αγωνιστικών σε Ιγκουαΐν

Αυτό σημαίνει πως ο Αργεντινός στράικερ θα λείψει από τα ματς πρωταθλήματος με Ελλάς Βερόνα (εντός), Ίντερ (εκτός), Μπολόνια (εντός) και Ρόμα (εκτός) ενώ επιπλέον θα κληθεί να καταβάλλει πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ