SERIE A

Ίντερ vs Μίλαν σημαίνει ντέρμπι και θέαμα

Inter's Joao Miranda (L) and Milan's Carlos Bacca in action during the triangular soccer match for the 2015 Trofeo Tim (Tim Trophy) between US Sassuolo, Inter FC and AC Milan at Mapei Stadium in Reggio Emilia, Italy, 12 August 2015.
ANSA/ELISABETTA BARACCHI
Inter's Joao Miranda (L) and Milan's Carlos Bacca in action during the triangular soccer match for the 2015 Trofeo Tim (Tim Trophy) between US Sassuolo, Inter FC and AC Milan at Mapei Stadium in Reggio Emilia, Italy, 12 August 2015. ANSA/ELISABETTA BARACCHI ANSA

Ίντερ και Μίλαν μετρούν αντίστροφα για το πρώτο μεγάλο τους ντέρμπι στη φετινή Serie A και η "Gazzetta Dello Sport" ετοίμασε ένα video για κάθε ομάδα, με τα γκολ από τις 10 τελευταίες νίκες επί του "αιωνίου αντιπάλου". Απολαύστε τα.

Τα τέσσερα τελευταία χρόνια απογοητεύουν και βρίσκονται στη σκιά της Γιουβέντους όμως φέτος τα πράγματα έχουν ξεκινήσει διαφορετικά για τις ομάδες του Μιλάνου. Η Ίντερ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας κάνει το "2 στα 2" (χάρη σε γκολ του Γιόβετιτς στο φινάλε και των δύο αγώνων) και η Μίλαν έχει 1 νίκη και 1 ήττα, την ώρα που η Γιουβέντους δεν έχει καταφέρει να πάρει βαθμό μετά τις 2 πρώτες αγωνιστικές!

Όπως γίνεται αντιληπτό, το "Derby della Madonnina" συγκεντρώνει για πρώτη φορά μετά από καιρό τέτοιο ενδιαφέρον και δεν αποκλείεται το αποτέλεσμά του να επηρεάσει σημαντικά την πορεία των "ροσονέρι" και των "νερατζούρι" μέσα στη σεζόν.

Ίντερ vs Μίλαν σημαίνει ντέρμπι και θέαμα

Λίγες ημέρες πριν τη μεγάλη μάχη του Μιλάνου η "Gazzetta dello Sport" φρόντισε να βάλει από νωρίς τον κόσμο στο κλίμα καθώς φιλοξενεί στην ιστοσελίδα της δύο videos, όπου παρουσιάζονται οι 10 τελευταίες νίκες της κάθε μία ομάδας απέναντι στην συμπολίτισσά της.

Οι 10 τελευταίες νίκες της Ίντερ επί της Μίλαν: από τον Στάνκοβιτς στον Μιλίτο

Οι 10 τελευταίες νίκες της Μίλαν επί της Ίντερ: από τον Σεβτσένκο στον Ιμπραχίμοβιτς

* Σημειώνεται πως οι δύο ομάδες έχουν ήδη αναμετρηθεί δύο φορές μέσα στο καλοκαίρι σε πλαίσιο φιλικών αναμετρήσεων, με τη Μίλαν να μετράει δύο νίκες απέναντι στην Ίντερ, για το International Champions Cup ( 1-0) και για το Trofeo Tim ( 2-1).

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ