SERIE A

Ιγκουαΐν σημαίνει γκολ... μόνο στο "San Paolo"

Ιγκουαΐν σημαίνει γκολ... μόνο στο "San Paolo"

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ στο Καμπιονάτο όμως το εντυπωσιακό είναι πως έχει να σκοράρει πάνω από εννέα μήνες σε εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος της Νάπολι! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν αποτελεί τη δύναμη πυρός της Νάπολι στην επίθεση τη φετινή σεζόν και αυτό το αποδεικνύουν περίτρανα οι αριθμοί που τον συνοδεύουν. Μετά τις πρώτες 8 αγωνιστικές ο Αργεντινός επιθετικός μετράει ήδη 6 γκολ (όσα και οι Έντερ και Ινσίνιε) και βρισκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ έχοντας βρει το δρόμο προς τα δίχτυα απέναντι σε Σαμπντόρια (2 γκολ), Λάτσιο (2 γκολ), Γιουβέντους και Φιορεντίνα.

Το εντυπωσιακό στατιστικό όμως όσον αφορα στον "Πιπίτα" έχει να κάνει με το γεγονός ότι ενώ στο "San Paolo" είναι κίνδυνος-θάνατος για τους αντίπαλους πορτιέρι, εκτός έδρας δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικός. Τα τελευταία 14 γκολ του στο πρωτάθλημα έχουν άλλωστε σημειωθεί μέσα στην έδρα της Νάπολι ενώ για να βρούμε το τελευταίο του τέρμα εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, πρέπει να γυρίσουμε στις αρχές του 2015.

Ιγκουαΐν σημαίνει γκολ... μόνο στο "San Paolo"

Συγκεκριμένα στις 18 Ιανουαρίου όταν είχε πετύχει το μοναδικό γκολ των "παρτενοπέι" στη νίκη τους με 1-0 επί της Λάτσιο στο "Olimpico" (είχε σκοράρει στο 18ο λεπτό), σε ματς για την 19η αγωνιστική της περασμένης σεζόν στη Serie A.

Στην Ευρώπη βέβαια τα έχει πάει καλύτερα, αν αναλογιστεί κανείς ότι μέσα στο 2015 έχει σκοράρει τρεις φορές μακριά από το "San Paolo", στα ματς απέναντι στην Τράμπζονσπορ, στη Βόλφσμπουργκ και στη Λέγκια Βαρσοβίας.

Το τελευταίο εκτός έδρας γκολ του Ιγκουαΐν στη Serie A (18/01/2015):

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ