SERIE A

Η Τζένοα ανακοίνωσε την μετακίνηση Μάτρι στη Γιουβέντους

Η Τζένοα ανακοίνωσε την μετακίνηση Μάτρι στη Γιουβέντους

Λίγο πριν το φινάλε των μεταγραφών, ο πρόεδρος της Τζένοα αποκάλυψε πως ο Αλεσάντρο Μάτρι θα πάει στη Γιουβέντους και θα αντικατασταθεί από τον Μάρκο Μποριέλο.

Ο Αλεσάντρο Μάτρι φόρεσε τη φανέλα της Γιουβέντους για δύο χρόνια και πανηγύρισε μαζί της δύο πρωταθλήματα και δεν αποκλείεται το φινάλε της σεζόν να τον βρει στο "Juventus Stadium" να κατακτάει με τους "μπιανκονέρι" ένα ακόμα πρωτάθλημα (με νίκη απόψε στο "Φρίουλι" επί της Ουντινέζε η ομάδα του Αλέγκρι κάνει βήμα τίτλου με το +9 επί της Ρόμα).

Όπως αποκάλυψε η "Corriere dello Sport" και το "Sky Sport Italia", μετά το τέλος του Τζένοα-Φιορεντίνα ο πρόεδρος των Γενοβέζων, Ενρίκο Πρετσιόζι, προανήγγειλε στους δημοσιογράφους την αποχώρηση του Μάτρι (είναι δανεικός από τη Μίλαν), λέγοντας πως θα συνεχίσει στη Γιουβέντους ενώ πρόσθεσε πως η Τζένοα θα ανακοινώνει μέχρι το βράδυ της Κυριακής την απόκτηση του Μάρκο Μποριέλο.

Σημειώνεται πως ο Μάτρι έχει συνεργαστεί ξανά με τον Μάσιμο Αλέγκρι τόσο στην Κάλιαρι όσο και στη Μίλαν ενώ από την πλευρά του ο Μάρκο Μποριέλο έχει ήδη φορέσει στο παρελθόν δύο φορές τη φανέλα των "ροσομπλού".

Τζένοα - Φιορεντίνα 1-1 (Highlights)

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ