SERIE A

Η Τζένοα ανακοίνωσε Ρόσι

Η Τζένοα ανακοίνωσε Ρόσι

Ο Τζιουζέπε Ρόσι ξεπέρασε και την τέταρτη ρήξη χιαστού της καριέρας του και υπέγραψε συμβόλαιο με την Τζένοα μέχρι το καλοκαίρι.

Η Τζένοα επισημοποίησε τον "γάμο" με τον Τζιουζέπε Ρόσι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι, με προοπτική ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο.

Ο 30χρονος Ιταλός επιθετικός έκανε προπονήσεις με τους "ροσομπλού" τον τελευταίο καιρό και έπεισε τον Ντάβιντε Μπαλαρντίνι ότι μπορεί να βοηθήσει τους Γενοβέζους να σώσουν τη φετινή χρονιά, μετά από την αποθεραπεία για την τέταρτη ρήξη χιαστού που υπέστη στην καριέρα του.

Τελευταία ομάδα του άλλοτε διεθνή ποδοσφαιριστή ήταν η Φιορεντίνα, η οποία τον είχε δανείσει την περσινή σεζόν στη Θέλτα, όπου και υπέστη τον πιο πρόσφατο σοβαρό τραυματισμό του. Το καλοκαίρι, οι "βιόλα" τον άφησαν ελεύθερο κι έκτοτε βρισκόταν σε αναζήτηση ομάδας.

Η παρουσίασή του θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη και αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στις υποχρεώσεις του συλλόγου, πλαισιώνοντας μία γραμμή κρούσης που περιλαμβάνει τους Τζιανλούκα Λαπαντούλα, Αντρέι Γκαλαμπίνοφ, Γκόραν Πάντεφ και τον 16χρονο Πιέτρο Πελέγκρι, που συνολικά έχουν σημειώσει πέντε γκολ σε 14 αγωνιστικές στη Serie A.

Η Τζένοα θα αποτελέσει τον 7ο σταθμό στην καριέρα του Ρόσι, μετά από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νιούκαστλ, Πάρμα, Βιγιαρεάλ, Φιορεντίνα, Λεβάντε και Θέλτα, με τις οποίες συνολικά έχει 127 γκολ σε 327 αγώνες, ενώ με την εθνική Ιταλίας έχει επτά γκολ σε 30 αγώνες.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ